ACTUALITATEVIDEO | Cântec manifest lansat de Ad Litteram, Paula Seling și Dan...

VIDEO | Cântec manifest lansat de Ad Litteram, Paula Seling și Dan Puric: Sunt acasă

Pe 17 noiembrie,  rapperul Ad Litteram, alături de Paula Seling și maestrul Dan Puric, a lansat melodia „Sunt acasă”.

Cântecul este un adevărat manifest pentru România.

„Un om are o identitate. Identitatea este o valoare intimă, este o valoare sacră.

Când se atinge cineva de identitatea ta, atunci reacționezi. Reacția aceea se numește demnitate. Demnitatea aceasta, în spațiul social, se numește atitudine”, sunt cuvintele cu care începe melodia, rostite de Dan Puric.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Refrenul îi aparține Paulei Seling: „Vreau să mă întorc acasă, unde lumina cade blând și totul în jur e sfânt, acasă.

Vreau să simt că sunt acasă. Unde zilele au soare și timpul nu mai doare, acasă”.

Dan Puric încheie clipul: „Dacă nu mai ai valoarea istoriei, ești un rătăcit. Tu nu mai ai repere. Dacă vrei să distrugi o națiune, îi iei sistemul de valori”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Scriitorul și regizorul nu este la prima colaborare muzicală. Tot alături de Ad Litteram (Cristian Scânteie Ionescu) a lansat melodia „Suflete Digitale”, în iunie.

La finalul lui 2020, Dan Puric și Ad Litteram au colaborat pentru melodia „Pax”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...