ȘTIRIAndrei Caramitru, despre cei care refuză vaccinarea: Să li se dea făină,...

Andrei Caramitru, despre cei care refuză vaccinarea: Să li se dea făină, ulei și 50 de lei și uită tot

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, îi insultă pe românii care nu vor să se vaccineze. După ce i-a numit pe cei care au ieșit în stradă agramați care „stau cu mama și cu tata” și care „nu au loc de muncă”, acum, Caramitru a trecut la cei care sunt împotriva vaccinării.

„Toți revoluționarii ăștia și toți anti-vaxxerii. Ca să se vaccineze, le dai la centru așa: punga cu ulei, un grătar cu mititei și încă 50 de lei.

Uită de AUR, uită de ocultă, uita de tot – se vor înghesui la vaccinare cum nu a mai văzut nimeni. Ajungem numero uno la vaccinare, îi depășim până și pe israelieni.”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

9 COMENTARII

  1. Andrei Cacamitru, fiul propagandistului Ion Cacamitru (cel care juca mereu comunistul cel bun in filme și dădea față umană represiunii comuniste). Azi Ion Cacamitru este baron local eternizat la Teatrul National, este tot ceea ce USR pretinde să combată.

    Andrei Cacamitru e chipul USR-ului: așa zișii oameni noi care sunt fii securiștilor. Dispreț pentru oamenii simplii care se apără de intruziunea nemaivăzută din 1989 in viețile lor. Disprețul odraslelor de securiști aranjate cu studii dincolo pentru sărăcani.

    Adăugați că in USR avem o cantitate uriașă de minoritari ascunși in spatele partidului așa zis civic : Fritz, Seidler, Clotidle, schuster, Attila, Levente, Barna etc.etc, verificați structurile locale să vedeți.

    Adăugați asta la Orban, fiu de ofițer securist maghiar, Iohannis (omul serviciilor germane), Cioloș omul serviciilor franceze, și Arahat musulman colaborator al securității și o să vedeți cine conduce.

    Mai adăugați vreo 12 deputați ai minorităților care nu mai reprezintă aproape pe nimeni deși sunt aleși automat, discriminatoriu, și veți vedea de ce e nevoie să ne acuze de XENOFOBIE.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...