ACTUALITATEAndrei Caramitru jignește protestatarii: Tineri analfabeți funcționali, săraci care stau cu mama...

Andrei Caramitru jignește protestatarii: Tineri analfabeți funcționali, săraci care stau cu mama și cu tata că n-au bani de chirie

Andrei Caramitru, fostul consilier al președintelui USR, Dan Barna, a spus că protestatarii care au umplut străzile României ieri și astăzi sunt „analfabeți funcționali”, niște „săraci care stau cu mama și cu tata, că n-au bani de chirie”.

„Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata că de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case.

Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauriștilor. E foarte trist ce trăim”, a scris Caramitru pe facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Andrei Caramitru a studiat pe banii părinților săi, Ion Caramitru și Mihaela Caracaș, în străinătate. Acum locuiește în fostul cartier al nomenclaturiștilor PCR, Primăverii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

9 COMENTARII

  1. Ion Caramitru a fost actor comunist din mașina de propagandă a regimului. Oportunist, s-a băgat cu Iliescu rapid. Acum Ion Caramitru incarnează fix ceea ce critică USR-ul, baronul șmenar eternizat in instituții…

    Beizadeaua, puiu lu tati ținut la studii cu banii lu tati făcuti din șmenuri politice, angajat la Kinsey, firma de vaccinuri cu lobby in guverne, are discurs de manelist: sunt bogat, voi sărăkanii puteți crăpa.

    E o problema mică doar: Andrei e un micromascul beta. mă tem că după cum injură grețos protestatarii o să il bată unu de o să-i sune apa in cap…

  2. Omu’ probabil ca e bine informat, o fi discutat cu fiecare protestatar in parte si de acolo stie ca sunt analfabeti functionali (cred ca termenul asta l-a folosit ca sa dea bine la publicul tinta, dar e complicat pentru ca nu multi stiu ce inseamna) si sunt vai de capul lor. Dar te intelegem, trebuie sa faca cineva si norma de lingusala. Partea cea mai interesanta pe care nu o inteleg cei care ii umilesc pe protestatari este ca o starneasca mai multa ura si mai multe proteste. Matale cat ai luat pentru discursul tau? tot asa… 50 de lei si ceva faina cu mici la gratar? nu… cred ca a fost vorba de ceva somon, mai delicat, nu?

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...