joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEAndrei Caramitru jignește protestatarii: Tineri analfabeți funcționali, săraci care stau cu mama...

Andrei Caramitru jignește protestatarii: Tineri analfabeți funcționali, săraci care stau cu mama și cu tata că n-au bani de chirie

Andrei Caramitru, fostul consilier al președintelui USR, Dan Barna, a spus că protestatarii care au umplut străzile României ieri și astăzi sunt „analfabeți funcționali”, niște „săraci care stau cu mama și cu tata, că n-au bani de chirie”.

„Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata că de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case.

Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauriștilor. E foarte trist ce trăim”, a scris Caramitru pe facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Andrei Caramitru a studiat pe banii părinților săi, Ion Caramitru și Mihaela Caracaș, în străinătate. Acum locuiește în fostul cartier al nomenclaturiștilor PCR, Primăverii.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

9 COMENTARII

  1. Omu’ probabil ca e bine informat, o fi discutat cu fiecare protestatar in parte si de acolo stie ca sunt analfabeti functionali (cred ca termenul asta l-a folosit ca sa dea bine la publicul tinta, dar e complicat pentru ca nu multi stiu ce inseamna) si sunt vai de capul lor. Dar te intelegem, trebuie sa faca cineva si norma de lingusala. Partea cea mai interesanta pe care nu o inteleg cei care ii umilesc pe protestatari este ca o starneasca mai multa ura si mai multe proteste. Matale cat ai luat pentru discursul tau? tot asa… 50 de lei si ceva faina cu mici la gratar? nu… cred ca a fost vorba de ceva somon, mai delicat, nu?

  2. Andrei Caramitru mi-aduce aminte de Mihai Trăistariu.
    MT s-a pozat în chiloţi şi a pus pozele pe internet. Motivul: intrase în depresie pentru că nu mai vorbea lumea despre el.

  3. Ion Caramitru a fost actor comunist din mașina de propagandă a regimului. Oportunist, s-a băgat cu Iliescu rapid. Acum Ion Caramitru incarnează fix ceea ce critică USR-ul, baronul șmenar eternizat in instituții…

    Beizadeaua, puiu lu tati ținut la studii cu banii lu tati făcuti din șmenuri politice, angajat la Kinsey, firma de vaccinuri cu lobby in guverne, are discurs de manelist: sunt bogat, voi sărăkanii puteți crăpa.

    E o problema mică doar: Andrei e un micromascul beta. mă tem că după cum injură grețos protestatarii o să il bată unu de o să-i sune apa in cap…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE