ȘTIRIProteste împotriva restricțiilor în toată România. Mii de oameni la București. Imagini...

Proteste împotriva restricțiilor în toată România. Mii de oameni la București. Imagini de la Brașov, Arad, Craiova, Sibiu, Timișoara, Iași, Constanța, Târgu Jiu și Vaslui

Pe 29 martie, românii din toată țara au ieșit la proteste împotriva noilor restricții impuse de Guvern și anunțate săptămâna trecută.

Cei mai mulți oameni au venit la București, acolo unde, conform estimărilor organizatorilor au venit în Piața Universității peste 2.000 de oameni. Spre seară, oamenii s-au mutat spre Piața Victoriei.

În unele orașe este a treia zi de proteste consecutiv (Timișoara, Arad, Constanța), iar în altele a doua (București, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov).

R3media vă oferă imagini de la proteste din mai multe orașe ale țării: Brașov, Arad, Oradea, Craiova, Sibiu, Timișoara, Constanța, Vaslui, Suceava, Iași, Buzău, Cluj-Napoca și Târgu Jiu.

Vă vom ține la curent cu noutățile.

București:

Sibiu:

Brașov:

Craiova:


Timișoara:

Constanța:


Oradea:

Cluj-Napoca: 


Buzău:

 

Vaslui:

Suceava:

Iași:

Târgu Jiu:

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...