ACTUALITATEGALERIE FOTO: Nicolae Ceaușescu, de la 15 ani până ultimul pahar ciocnit...

GALERIE FOTO: Nicolae Ceaușescu, de la 15 ani până ultimul pahar ciocnit cu Gorbaciov

Având în vedere că pe 26 ianuarie s-au împlinit 103 de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu, ne-am gândit că ar fi o ocazie nimerită pentru a face o trecere în revistă a vieții personajului, prin intermediul imaginilor.

Grație istoricului George Damian, am preluat de pe blogul acestuia o galerie foto cu fostul lider, de la 15 ani, până la ultimul toast cu Gorbaciov. Printre fotografii găsim imagini cu Ceaușescu în ipostaze mai puțin cunoscute, precum la ștrand, sau alături de liderii americani Richard Nixon și Jimmy Carter, dar și Fidel Castro, Muammar Ghaddafi sau Iosif Broz Tito.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite