sâmbătă, februarie 4, 2023
OPINIIThe world is changing / Lumea se schimbă. Și nu în bine

The world is changing / Lumea se schimbă. Și nu în bine

După înfrângerea forțată și preconizata scoatere din scenă politică a lui Donald Trump, orchestrate magistral de statul paralel din SUA, întrăm într-o nouă epocă, mai întunecată, în care controlul forțelor neomarxiste radicale asupra SUA și UE este aproape deplin.

Urmează un adevărat jihad contra tuturor partidelor, organizațiilor, personalităților, dar și a cetățenilor activiști mai vocali, care vor încerca să lupte cumva contra sistemului tot mai puternic. Deja, pe marile rețele de socializare, au început epurările: conturile lui Trump și ale unor susținători importanți ai săi au fost blocate sau șterse de pe Facebook, Tweeter și Instagram. Conturi care adunaseră în mulți ani milioane sau zeci de milioane de urmăritori. Practic, se caută că toți oponenții sistemului să fie lipsiți de posibilitatea de mai putea să comunice ușor în masă. Contul de Twitter a lui Donald Trump avea 90 de milioane de urmăritori.

Mulți susținători ai lui Trump și alți conservatori din SUA au amenințat că vor migra de pe Twitter pe Parler, un canal social media mai mic, încă necenzurat, însă Apple a declarat că va elimina această aplicație de pe platformele sale, pentru „a starpi răul din fașă”…Datorită monopolizării aproape totale a mijloacelor de comunicare în masă de către câteva mega-companii cu conducere neo-marxistă, cei care au opinii neagreate de sistem vor avea posibilități tot mai reduse să se exprime, să comunice între ei, și să coaguleze o opoziție închegată și eficientă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Acum, cu neomarxisti radicali la putere în SUA, în majoritatea țărilor UE, și în România, vin vremuri grele pentru toți americanii, toți europenii și toți românii cu viziune și mentalitate conservatoare, patriotică, naționalistă, creștină sau tradiționalistă. Vin vremuri de cenzurare a libertății de exprimare, de restrângere a multor libertăți și drepturi fundamentale, de eliminare a religiei din spațiul public, de propagandă agresivă anti-creștină, pro-lgbt, pro-avort, pro-identitate de gen, pro educație sexuală de la grădiniță.

Cu forțele ultraprogresiste radicale având acum în mâini toate pârghiile puterii, se va înteți războiul pentru distrugerea familiei naturale (celulă de bază a societății umane), războiul pentru epurarea culturii și a educației pe principii neomarxiste, pentru a impune cu forță corectitudinea politică (inclusiv prin cenzură și pedepse exemplare) și se va accelera rescrierea istoriei; se va continuă distrugerea oricăror comunități omogene cultural sau religios prin încurajarea invaziilor masive de migranți din alte continente, și crearea unor falii tot mai adânci în societate, ducând la o divizare mai profundă, tensiune, ura și la izolarea treptată a grupurilor sociale, politice și religioase cu viziuni incorecte politic.

Deja, în SUA, polarizarea între votanții pro-Trump și cei anti-Trump a ajuns la un nivel record: majoritatea americanilor declara că nu mai vor să aibă prieteni sau cunoștințe apropiate care au convingeri politice diferite, și ajung să se certe chiar și în sânul familiei pe viziunea politică. Aceste tendințe se văd și în Europa și în România, în conflictul tot mai aprins dintre progresiști (aflați în ofensivă) și conservatori (aflați în defensivă). Dialogul calm, echilibrat, fără ură și părtinire, dezbaterea bazată pe argumente logice, respectarea opiniei celuilalt, acceptarea pluralității de viziuni, libertatea de exprimare, sunt pe cale de dispariție în multe părți ale lumii, mai ales în lumea așa-zis „civilizată”. Se erodează însăși principiile de bază ale acestei lumi „mai bune”…

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media

În imagine, Kamala Harris, prima femeie vicepreședinte al SUA din 20 ianuarie 2021, care va fi de fapt adevăratul lider al Americii. O ultraprogresistă, neomarxistă, fanatică pro-LGBT și proavort, feministă radicală. După intuiția mea, bătrânul senil Biden, ținut pe steroizi în campanie, va avea un o criză de sănătate, falsă sau reală, care îl va incapacita cel puțin temporar, iar Kamala va fi „obligată” să preia puterea, până când președintele își va mai reveni, sau nu…

Ce va urma în SUA după instalarea regimului Kamala-Biden:

Se va încerca distrugerea totală a lui Trump că om politic, capabil să conducă o opoziție reală contra Deep-State-ului controlat de neomarxisti. Dacă nu vor reuși să îl închidă pentru atacul înscenat asupra Capitoliului, vor caută măcar să îl izoleze de partidul Republican și să facă așa încât să nu mai poată candida din nou.

După foarte probabilă fraudare masivă a alegerilor prezidențiale și pentru Senat în Georgia, Democrații au controlul absolut asupra conducerii politice a SUA. Mai au doar un ghimpe în coasta: Curtea Supremă, unde sunt mai mulți judecători cu viziune conservatoare, care ar putea încurca unele planuri. Dar, având majoritatea în Camera Reprezentanților și în Senat, se vor ocupă și de această ultima piedică serioasă, pentru a putea reforma statul după plac.

Partidul Republican, zguduit de evenimente din ultima perioadă, este foarte posibil să se scindeze, între un partid mai moderat, de centru-dreapta, și un partid mai de dreapta, mai conservator, care se va baza în primul rând pe electoratul atras de ideile lui Trump, indiferent dacă acesta va mai putea să facă politică sau nu. Dar, în urmă acestei probabile divizări, vor rezultă două partide mai mici pe dreapta americană, ceea ce va da posibilitatea Democraților să rămână cel mai mare partid, cu o dominație totală asupra SUA. Practic, cumva, SUA se îndreaptă spre o era întunecată, a unui partid unic, cu viziune și practică dictatorială, într-un regim democratic simulat, de fațadă.

Iar, ceea ce se întâmplă în Statele Unite, are un efect imediat, masiv și profund în toată lumea, în primul rând în Europa, inclusiv în România noastră, chiar dacă se află la marginea lumii occidentale.

Soluția? Cei care înțeleg ce se întâmplă și în ce moment dificil ne aflăm, să caute se întărească la nivel personal, să aibă grijă de unitatea în familie, să se adune cu cei care gândesc asemănător (nu neapărat 100% la fel), și facă tot ce pot că să lupte contra sistemului. Fiecare om care continuă lupta cea bună, indiferent la ce nivel, contează. Să nu uităm că cel mai eficient mod de a lupta contra răului este înfăptuirea binelui. În rest, să ne rugăm la Dumnezeu pentru ajutor și întărire în vremurile grele ce vor urma.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Cheia nu este răbdarea , ci organizarea și contracararea.Avem norocul să fim vecini cu Ungaria și o Ucraină sătulă de perversitatea Germaniei, o Bulgarie și o Serbie creștin ortodoxe și un stat polonez puternic.Depinde de noi să înlăturăm papagalii de la București.Avem o șansă pe care alții n-o au.Depinde doar de noi s-o fructificăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate