ACTUALITATEVIDEO | Miting spre Institutul Matei Balș. Simion: Unde sunt cei care...

VIDEO | Miting spre Institutul Matei Balș. Simion: Unde sunt cei care protestau în Piața Victoriei? Târziu: Oamenii aceștia s-au urcat pe cadavre și vor să se mențină pe cadavre

ACTUALIZARE 18:05 Protestatarii au plecat în marș spre Institutul Matei Balș.

ACTUALIZARE 17:49 „E timpul ca Președintele să nu se mai ducă la schi și de mâine să vină pună generatoare în spitale, să se apuce de construit spitale, iar dacă nu, să plece acasă”, a spus Simion.


ACTUALIZARE 17:43
Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a spus că „Oamenii aceștia s-au urcat pe cadavre și vor să se mențină pe cadavre.

De 30 de ani asistăm la o rotire a cadrelor”


ACTUALIZARE 17:37
Naistul Nicolae Voiculeț i-a adus o bicicletă nemțească lui Vlad Voiculescu „să plece cu ea”.

ACTUALIZARE 17:29 „Președintele Iohannis nu dă doi bani pe viețile noastre”,  „Ce face acest sistem al lui Iohannis și Arafat este o bătaie de joc”, spune Simion.

„Unde este opoziția din Parlament? Unde sunt cei care protestau în Piața Universității? În Piața Victoriei?”, a strigat co-președintele AUR.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Câteva zeci de persoane s-au strâns în fața Ministerului Sănătății pentru a protesta în urma incendiului de la Institutul Matei Balș la un protest organizat de partidul AUR.

Co-președintele AUR, George Simion, a cerut demisia Ministrului Vlad Voiculescu și a șefului DSU, Raed Arafat.

„De ce nu s-a organizat un protest? Că nu mai era comandă?

Este un dublu-standard.

E o minciună. Raed Arafat și alți mafioți din sistemul sanitar și-au bătut de sistem.

Noi am pus flori și la Maternitatea Giulești și la Piatra Neamț și la Colectiv.

Vlad Voiculescu vrea să privatizeze ce-a mai rămas de privatizat, să termine sistemul construit de părinții noștri” a spus George Simion

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...