duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEPiesă cu mesaj puternic lansată de La Familia: Terorist! Puya și Sișu...

Piesă cu mesaj puternic lansată de La Familia: Terorist! Puya și Sișu îi răspund președintelui Iohannis și premierului Cîțu: Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred

Cunoscuta trupă de hip-hop „La Familia” a lansat în a treia zi de Paști o nouă melodie, un cântec un mesaj puternic.

Versurile melodiei fac referire la iubirea de țară și propaganda neagră dusă împotriva României și a istoriei sale.

Dragoș Gărdescu și Tudor Sișu vorbesc în versurile cântecului despre afirmațiile Președintelui Iohannis față de referendumul pentru Familie din 2018, atunci când acesta a spus că susținătorii acelui demers sunt „fundamentaliști religioși”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Îi place pe dos, cine o susține e fundamentalist religios”, cântă rapperii despre Iohannis.

„Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin”, cântă și Tudor Șisu.

Aceștia îi răspund și premierului Florin Cîțu, cel care a spus că aceia care se opun vaccinării și purtării măștii sunt asemuiți cu teroriștii. 

„Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin.

Spune-mi, cine-i teroristul oare?”, spun băieții.

Refrenul este interpretat de Oana Marinescu și are următoarele versuri: Vrei să auzi ce-ai în inimă și-n suflet,

pe scrisori stă un timbru nefiresc.

Îmi pare rău că a fost plătit cu sânge

și-am uitat prin gări pământul românesc”.

De altfel, înainte de începutul videoclipului, cei de la LA Familia au postat un mesaj în care afirmă că melodia „Terorist” este un „Statement, nu entertainement”. Dragoș Gărdescu și Tudor Sișu se așteaptă să fie cenzurați și atacați pentru aceste versuri.

„Melodia următoare e un statement, nu e entertaiment! Ea nefiind în concordanță cu trending-ul și ridicând niște probleme reale ale societății românești, o să deranjeze!

Scenariul ne este super cunoscut din experiențele anterioare! O să primim sute de comentarii proaste pe net, de la diverși „activiști” (se pare că nu scăpăm nici în democrație de ei) care o să ne facă cu ou și cu oțet pentru că nu suntem de acod cu retorica generală. Melodia nu o să o auziți la radio și nici nu cred că o să vă fie sugerată de vreuna din platformele online, o să vedeți sute de caterinci, glumițe și răutăți la adresa noastră, o să ne fie scoase la iveală toate greșelile trecutului și se va încerca pe toate căile să fim discreditați sau socotiți nebuni.

E o tehnică cu care suntem deja obișnuiți, dar hei, rap-ul despre asta este!! Nu numai despre floricele, distracție, branduri de haine, mașini tunate, cururi bombate și droguri, băi frate…

Rap-ul deranjează, nu coafează! E părerea oamenilor simpli de pe stradă, fie că place sau nu. LA FAMILIA are ceva de zis iar voi toți cei care ați fost alături de noi încă din prima zi, nu vă temeți! Niciodată nu am fost 100% acceptați sau plăcuți.

Cine încearcă să îi mulțumească pe toți nu mulțumește pe nimeni iar noi suntem aici să reprezentăm valorile în care NOI și VOI credem…la restu…le urăm succes.

Dumnezeu să ne ajute pe toți!”.

Videoclipul se termină cu o secvență din filmul „Mihai Viteazul”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

14 COMENTARII

 1. Păi dacă nu-i înjuri ăștia nu înțeleg despre ce-i vorba , nici nu te bafă-n seamă . Ununeori trebuie să vorbești pe limba lor ca să te faci înțeles . Și cred că și Dumnezeu Iartă acest mic păcat, fără de care, în ce-i privește pe ăștia n-ai avea șanse de a le trezi atenția ! Vorbește-le frumos dacă vrei să te considere slab și incompetent !
  P.S.
  Să nu batjocorești și să înjuri un om nevinovat, dar ce ăștia-s oameni ? 😉

 2. Și când acești rătăciți reziști,vă înjură cu fiecare ocazie(vezi Andrei cacamitru) atunci este bine?e cool să o facă numai ei?încet dar sigur incep să își facă simțită prezența patrioții, astă in plină prigoană progresistă.felicitari La familia, vă mai așteptăm, stimă.

  • E păcatul lor și modul de lucru al progresistilor. De-aia, conservatorii sunt adeptii bunei cresteri, a bunei cuviinte, a reactiilor crestine. Dacă ne punem poalele-n cap ca ei, degeaba. A fi conservator, traditionalist, e un mod de viata. Nu inseamna sa injuri, dar la sfarsit sa zici Doamne-ajută!

 3. Mihai Șomănescu v-a răspuns foarte clar. Vreți mai pe larg. Nu e vorba de nici o corectitudine politică – eu credeam că apanajul tradiționaliștilor, indiferent de credință, este bunul simț. Nu suntem pudibunzi, dar nici să cădem în… altele, totuși.

  Anticii ziceau că ironia (în lipsa argumentelor) este arma ignorantilor. Ce putem spunde de defăimare și injuraturi? Noi ca si creștini vorbim in numele lui Hristos, nu putem să-I necinstim numele între oameni, cu toate că la un moment dat poate toți am făcut greșeala asta.

  “Ieșiți dintre ei si vă osebiti” zice Apostolul. Injuratura, calomnia, atacul la persoană sunt armele celor care nu argumente. Care e diferența dintre comentariul dumneavoastră și cel al Dariei Clark?! Dacă nu avem argumente, mai bine să tacem sau cel puțin să nu… vorbim urât! Totuși eu vă inteleg frustrarea…

  Marile “eminențe cenușii” progresiste se cred toate intelectuale, dar nu sunt în stare să argumenteze o opinie fără calomnii, atacuri la persoană, supoziții, ironii ieftine, jigniri…
  Se vorbește de toleranță până la limita de a nu fi de acord cu ei. Sunt de acord cu absolut toţi, fără deosebire de naţionalitate, sex sau religie, dar mai puțin cu cei ce au și cea mai mică opinie diferită de a lor, care trebuie să tacă, pentru că toți sunt nişte proşti, inculți șamd. În mod paradoxal, tocmai ”corectitudinea politică” este aceea care a împiedicat o dezbatere normală şi a infestat spaţiul public cu o agresivitate la fel de nocivă și specifică oricărui extremism totalitar, pe care progresistii se lăudă cu mare mândrie că îl combat, în timp ce defapt îl instaurează! Aceasta în cârdășie oamenii de bine care aleg confortul tăcerii, dar și a acelor falși și închipuiți tradiționaliști și falși creștini, impostori, frați in duh chiar cu progresistii cu care se despretuiesc reciproc, dar care folosesc exact aceleași arme si maniere subculturale, manifestând exact aceeași intoleranță și ură, izvorate din mândria unită cu prostia (intunecarea minții). Exact același șablon e valabil în plan religioși în cazul ecumenistilor /melancolicilor cu nepomenitorii români (există printre dânșii și oameni verticali, dar foarte puțini). Două fețe ale aceleiași monede.

  Mai sunt și oameni pentru care acestea nu reprezintă decât niște derapaje episodice, izolate, izvorâte din stresul cotidian al anormalului și nebuniei care se adâncește hidos înaintea noastră ca un hău gata oricând să ne sfâșie și să ne înghită și din care nu vom putea scapă teferi decât cu si prin Hristos.

  Hristos a înviat!

 4. Și ce credeți, d-le Șomănescu, acești imbecili progresiști neocomuniști soroșiști spălați pe creier, merită respect, nu înjurături?!
  Lăsați-o mai moale cu trasul de atenție, dacă vreți să aveți audiență.

 5. Clark Daria: că ești proastă de bubui se vede după scris. Scrii în romgleză. Îți transmit salutul dac: …

  Admin: fara injurături.

 6. Clark Daria: amețite ca tine nu pot face acest impact și progresiștii sunt doar o clasă de copii răsfățați și intreținuți de părinți care isi permit să rumege idei utopice – vegetarieni, transgenderi, eco-catastrofiști și comuniști utopici. Veți fi doar o clică de paraziți pe care poporul ii va detesta. Acum vă credeți cool dar va fugi lumea după voi cum fugeau la revoluție după activiști și securiști…

 7. Pentru Clark Daria: la unii viața bate filmul, însă la tine viața bate câmpii. Luați cu lămâie ce vă place vouă cel mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE