luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEVIDEO | O prezentatoare meteo s-a prăbușit în direct. Ochii i s-au...

VIDEO | O prezentatoare meteo s-a prăbușit în direct. Ochii i s-au dat peste cap și a căzut sub pupitru

O prezentatoare meteo din Los Angeles s-a prăbușit în timp ce se pregătea să prezinte vremea, conform Capital.

Colegii de la CBS Los Angeles tocmai făcuseră pasa cu Alissa Carlson Schwartz, care trebuia să prezinte buletinul meteo de la ora 7 dimineața.

În primă fază, tânără a încercat să se stabilizeze, după care ochii i s-au dat peste cap și aceasta s-a prăbușit până ce capul aproape a lovit masa. Ulterior, femeia a căzut ca secerată sub pupitrul la care se afla.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Inițial, colegele acesteia nu și-au dat seama ce se întâmplă, dar apoi au fost nevoite să anunțe „o scurtă pauză”, după care televiziunea a trecut la reclame.

În cursul după amiezii, Alissa Carlson Schwartz a postat un mesaj pe Facebook în care le-a transmis urmăritorilor ei că va fi bine și le-a mulțumit de mesajele de susținere.

Se pare că femeia ar mai fi trecut printr-un episod similar în 2014.

„Vreau să le mulțumesc colegilor lui Schwarz care au luat măsuri imediate pentru a o ajuta pe Alissa și pentru a suna la numărul de urgență 911”, a declarat vicepreședintele și directorul de știri al CBS Los Angeles, Mike Dello Stritto, pentru TMZ.

„Alissa este tratată la spital în acest moment. Să sperăm că vom ști mai multe în scurt timp. Între timp, Alissa va fi în inimile noastre și ne rugăm pentru ea și să se simtă mai bine în curând”, a mai spus acesta, potrivit New York Post.

Nu se știu care sunt cauzele ce au determinat această prăbușire în direct a Alissei, însă experiența sa se înscrie în lista tot mai lungă de persoane care se prăbușesc fără motiv, iar unele dintre acestea ajung să-și piardă chiar și viața, în urma unor infarcturi.

Deși mai multe studii au confirmat legătura dintre aceste evenimente nefericite și vaccinarea Covid-19, autoritățile și presa mainstream refuză să vorbească despre acest lucru.

De exemplu, medicul Adrian Marinescu pune morțile subite pe seama poluării și mâncării, similar cu alte ipoteze apărute în spațiul public și care leagă aceste decese de dieteuleiuril de gătit sau sucuri naturale.

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE