ACTUALITATEPrezidențialul democrat Joe Biden a uitat cu cine se confruntă în alegeri:...

Prezidențialul democrat Joe Biden a uitat cu cine se confruntă în alegeri: L-a confundat pe Donald Trump cu George W. Bush VIDEO

Candidatul democrat la alegerile prezidențiale americane, Joe Biden, a uitat numele contracandidatului său pentru funcția supremă, republicanul Donald Trump, informează News.com.au.

Biden, în vârstă de 77 de ani, a apărut alături de soția sa Jill pentru un live stream pentru un eveniment care îndeamnă lumea la vot și la care participă artiști precum Pink, Cher sau John Legend, printre alții.

„Aceste alegeri vor avea cele mai multe consecințe – și pentru că voi candida eu ci din cauza celui împotriva căruia candidez – vor avea cele mai multe consecințe pentru mult, mult timp.

Și caracterul țării, în viziunea mea, este la propriu, pe buletinul de vot. Ce fel de țară vom fi? Încă patru ani de George….George…el….o să ne găsim în poziția în care dacă Trump va fi ales, vom fi într-o altă lume”, a spus candidatul Partidului Democrat.

Joe Bidden este cunoscut pentru gafele sale verbale, scrie News.com.au și noul său moment stânjenitor vine după ce în cadrul unui interviu difuzat duminică, a spus că „va trimite fiecare persoană calificată la colegiu pentru 150 de miliarde de dolari”.

Aceste gafe nu fac decât să stimuleze sugestiile republicanilor, conform cărora Joe Biden nu ar fi apt mental pentru a conduce Statele Unite.

Alegerile pentru funcția de președinte al Statelor Unite vor avea loc pe 3 noiembrie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...