marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEPrezidențialul democrat Joe Biden a uitat cu cine se confruntă în alegeri:...

Prezidențialul democrat Joe Biden a uitat cu cine se confruntă în alegeri: L-a confundat pe Donald Trump cu George W. Bush VIDEO

Candidatul democrat la alegerile prezidențiale americane, Joe Biden, a uitat numele contracandidatului său pentru funcția supremă, republicanul Donald Trump, informează News.com.au.

Biden, în vârstă de 77 de ani, a apărut alături de soția sa Jill pentru un live stream pentru un eveniment care îndeamnă lumea la vot și la care participă artiști precum Pink, Cher sau John Legend, printre alții.

„Aceste alegeri vor avea cele mai multe consecințe – și pentru că voi candida eu ci din cauza celui împotriva căruia candidez – vor avea cele mai multe consecințe pentru mult, mult timp.

Și caracterul țării, în viziunea mea, este la propriu, pe buletinul de vot. Ce fel de țară vom fi? Încă patru ani de George….George…el….o să ne găsim în poziția în care dacă Trump va fi ales, vom fi într-o altă lume”, a spus candidatul Partidului Democrat.

Joe Bidden este cunoscut pentru gafele sale verbale, scrie News.com.au și noul său moment stânjenitor vine după ce în cadrul unui interviu difuzat duminică, a spus că „va trimite fiecare persoană calificată la colegiu pentru 150 de miliarde de dolari”.

Aceste gafe nu fac decât să stimuleze sugestiile republicanilor, conform cărora Joe Biden nu ar fi apt mental pentru a conduce Statele Unite.

Alegerile pentru funcția de președinte al Statelor Unite vor avea loc pe 3 noiembrie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate