joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATES-a găsit motivul: Digi 24 afirmă că O DIETĂ poate cauza „morți...

S-a găsit motivul: Digi 24 afirmă că O DIETĂ poate cauza „morți subite”

O dietă numită post intermitent poate duce la probleme de sănătate, inclusiv la morți subite, informează Digi24, citând un nutriționist român.

Digi24 a întrebat un nutriționist despre efectele acestei diete, inclusiv despre posibilitatea de a duce la „moarte subită”, deși acest subiect nu există, practic, pe siteul televiziunii lui Prelipceanu.

„O practică deloc sănătoasă, avertizează medicii nutriționiști, mai ales pentru persoanele de peste 40 de ani. Pentru că săritul peste mese ne poate aduce boli de inimă și, în cele din urmă, un deces prematur.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Medicul nutriționist Anca Hâncu a explicat la Digi24 că această dietă care este acum la modă, cea care se referă la o singură masă pe zi, “e una dintre cele mai nesănătoase”, deoarece duce la “tulburări de metabolism, creșterea colesterolului și a tensiunii, poate duce la moarte prematură sau subită.” ”, scrie Digi24.

Mai mult, Digi24 citează niște „cercetători” care afirmă că dietele poate duce la „un risc mai mare de mortalitate prin boli cardiovasculare”. Nu e clar de ce menționează Digi24 despre „mortalitate prin boli cardiovasculare”, având în vedere că nu a scris sau relatat absolut nimic despre creșterea acestui fenomen.

Reamintim că numărul cazul persoanelor tinere care au murit subit, atât în România cât și în lume, a crescut exponențial în ultimul an. Majoritatea cad din cauza unor probleme cardiace sau AVC-uri. Cu toate că mulți dintre ei sunt vaccinați, cu acte, presa mainstream refuză să discute despre aceste morți subite, Digi24 fiind un astfel de caz.

Totuși, din când în când, din senin, în mainstream apar articole care pun „moartea subită” pe seama unor fenomene precum „suplimentele naturiste” sau „încălzirii globale”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. In urma cu cativa ani, la o unitate militara (UM) deghizata in post Tv, poate chiar UM Digi24, era prezentata o baba dintr-un sat oltenesc. Baba avea 106 ani si inca mai facea treaba prin gospodarie. Nu a fost casatorita niciodata, a muncit la camp toata viata si a mancat o data pe zi, seara ! Dar , inainte de singura masa din zi, zicea baba ca tragea o dusca de tarie. Atat, o dusca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE