marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEInteresul poartă fesul | Primarul USR din Alba Iulia vrea să se...

Interesul poartă fesul | Primarul USR din Alba Iulia vrea să se reîntoarcă în PNL. Nu înseamnă că trădez pe cineva! Am crezut întotdeauna în doctrina liberală

Gabriel Pleșa, primarul din Alba Iulia, a făcut un anunț surprinzător, în studioul Alba24. Acesta a fost întrebat dacă s-ar întoarce în PNL în calitate de candidat la Primăria Alba Iulia.

„În anumite condiții, da. Eu n-am o problemă vizavi de relația cu USR-ul, dar, trebuie să recunosc: Partidul Național Liberal e partidul în care eu am intrat neobligându-mă nimeni.

Vin din zona privată, am crezut întotdeauna în doctrina liberală. Nu întâmplător am plecat la USR atunci când mi-am dat seama că nu am nici o șansă să candidez pentru municipiu. USR este tot pe eșichierul de centru dreapta”, a spus Gabriel Pleșa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În plus, Gabriel Pleșa a spus că va mai candida doar pentru un mandat, „în nici un caz pentru mai multe”.

„Dacă consiliul județean, dacă conducerea primăriei, dacă liberalii, pe voturile cărora am câștigat la alegerile din 2020, văd în mine un candidat bun, un administrator bun al municipiului, sigur că e loc de discuție.

Nu înseamnă că trădez pe cineva. Eu o să am discuții și în interiorul USR… Am o relație cu conducerea județeană, organizația municipală este semi-paralizată, dar încă simt că nu m-am integrat suficient. Am avut foarte puțin timp de politică în ultimii doi ani.

În concluzie, e greu să vă spun acum că voi fi un candidat al PNL, dar nu exclud discuțiile cu Partidul Național Liberal, dacă și ei își vor dori acest lucru” a adăugat Gabriel Pleșa.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE