joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Maia Sandu ia apărarea unui militar homosexual care a fugit...

VIDEO | Maia Sandu ia apărarea unui militar homosexual care a fugit din Armată pentru că se simțea „hărțuit”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, intervine în apărarea tânărului militar declarat homosexual care a fugit din Armată pentru că s-a simțit „hărțuit” din cauza „orientării sale sexuale”, relatează unimedia.info.

„Astăzi voi avea o întrevedere cu ministrul Apărării, unde vom discuta despre acest caz și măsurile întreprinse pentru ca să nu se mai repete astfel de situații. Noi respectăm drepturile tuturor cetățenilor și trebuie să ne asigurăm că toate instituțiile statului în primul rând, respectă aceste drepturi și nu admit aceste abuzuri.

Repet – e unul dintre subiectele pe care o să le discut la ședința cu Ministerul Apărării și o să revin cu o informație mai cuprinzătoare despre acțiunile pe care le propunem”, a precizat șeful statului de peste Prut.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Răspunsul acesteia în limba română poate fi urmărit doar începând cu minutul 1:29.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate