ACTUALITATEVIDEO | Maia Sandu ia apărarea unui militar homosexual care a fugit...

VIDEO | Maia Sandu ia apărarea unui militar homosexual care a fugit din Armată pentru că se simțea „hărțuit”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, intervine în apărarea tânărului militar declarat homosexual care a fugit din Armată pentru că s-a simțit „hărțuit” din cauza „orientării sale sexuale”, relatează unimedia.info.

„Astăzi voi avea o întrevedere cu ministrul Apărării, unde vom discuta despre acest caz și măsurile întreprinse pentru ca să nu se mai repete astfel de situații. Noi respectăm drepturile tuturor cetățenilor și trebuie să ne asigurăm că toate instituțiile statului în primul rând, respectă aceste drepturi și nu admit aceste abuzuri.

Repet – e unul dintre subiectele pe care o să le discut la ședința cu Ministerul Apărării și o să revin cu o informație mai cuprinzătoare despre acțiunile pe care le propunem”, a precizat șeful statului de peste Prut.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Răspunsul acesteia în limba română poate fi urmărit doar începând cu minutul 1:29.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...