joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEMinistrul Afacerilor Externe din Ungaria îl acuză pe ambasadorul SUA că are...

Ministrul Afacerilor Externe din Ungaria îl acuză pe ambasadorul SUA că are atitudine de guvernator la Budapesta, după ce acesta și-a exprimat îngrijorarea față de aprofundarea relațiilor Rusia – Ungaria

Péter Szijjártó, ministrul Afacerilor Externe de la Budapesta, îl acuză pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Ungaria, David Pressman, că desfășoară o „propagandă de război“ și încearcă să împingă statul ungar în războiul din Ucraina, conform Agerpres.

Ministrul și-a argumentat poziția prin faptul că Ungaria face parte dintr-o „majoritate globală pro-pace“, conform agenției MTI.

David Pressman a efectuat o vizită la granița Ungariei cu Ucraina, unde și-a exprimat „îngrijorarea“ față de „aprofundarea legăturilor între Ungaria și Rusia într-un moment în care, dimpotrivă, ele trebuie limitate“.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii a avut un mesaj și pentru premierul Viktor Orban, pe care l-a acuzat de faptul că este împotriva ideologiei „woke“ în loc să fie împotriva Rusiei.

„În timp ce ar trebui să ne concentrăm pe războiul fierbinte de lângă noi, alții se concentrează pe altceva, pe războaie false, războaie culturale“, a precizat Pressman.

În cadrul unei conferințe de presă, Péter Szijjártó a punctat faptul că ambasadorul SUA „primește un A+ (nota maximă în universitățile americane n. red.) în propagandă de război“.

„Vreau să spun foarte clar: un ambasador este un ambasador, nu un guvernator“, i-a transmis mai departe Szijjártó ambasadorului SUA.

„Ambasadorul Pressman spune că ar trebui să ne concentrăm pe război (…), aceasta reiese clar de asemenea din postările și declarațiile sale (…) Dar noi vrem pace, nu război“, a adăugat ministrul ungar.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate