ACTUALITATES-a lansat siteul Opoziția.net, coordonat de către jurnalistul Adrian Onciu

S-a lansat siteul Opoziția.net, coordonat de către jurnalistul Adrian Onciu

Pe 15 ianuarie, jurnalistul Adrian Onciu a lansat siteul său, Opozitia.net, pe care o descrie drept „o platformă a patrioților”.

Iată anunțul său de pe pagina de Telegram:

„Așa cum am promis, începând de astăzi ne putem întâlni și pe saitul Opozitia.net. O platformă a Patrioților, prin intermediul căreia vom schimba idei, ne vom informa mai bine și (poate) vom reuși să clădim o lume mai bună. Mult mai bună decât cea pe care ne-o pregătesc Globaliștii.

Vă invit să citiți, să reacționați și, eventual, să distribuiți. Este doar un început de drum, un prim pas. Făcut exclusiv cu sprijinul vostru. Simt nevoia să vă mulțumesc, din nou, fiecăruia în parte”, a scris Onciu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, s-a lansat și un grup de facebook, dar și un canal de youtube și unul de telegram.

Grupul de facebook poate fi accesat aici. Canalul de youtube este disponibil la această adresă.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Adrian Onciu anunță că pe site vor fi disponibile articole scrise de nume precum: Ana Iordănescu, Silviu Chiran, Radu Iliescu, Alexandru Mîță, Dan Helciug, Gabriel Purcăruș, Antonel Neculai, Nicholas Dima sau Daniel Enache.

Adrian Onciu a fost nevoit să plece de la Mediafax și Aleph News, după ce i-a fost cenzurată o anchetă despre legăturile dintre șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și companiile producătoare de vaccinuri.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate