ACTUALITATEGermania | Verzii vor să pună taxă pe carne: Avem o alimentație...

Germania | Verzii vor să pună taxă pe carne: Avem o alimentație greșită, iar acest lucru ar trebui corectat

Ministrul federal al Alimentației și Agriculturii Cem Özdemir (Verzii) i-a acuzat pe germani că au o alimentație greșită, iar acest lucru ar trebui corectat printr-o taxă pe carne.

„Ar trebui să mâncăm mai puțină carne în general și să ne asigurăm că provine de la animale care sunt crescute într-o manieră adecvată speciei”, a spus el pentru t-online. Acesta propune „adaptarea consumului de carne la potențialul planetar și de dragul sănătății noastre”.

Özdemir a spus că cei care mănâncă mai puțină carne formează o societate mai pozitivă, adăugând: „Este mai sănătos, mai benefic pentru climă și ajută la situația alimentară globală, deoarece zonele de care aveam nevoie anterior pentru cultivarea hranei pentru animale vor fi eliberate.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ministrul a înaintat propunerea de a descuraja consumul de carne și de a impune cu o taxă destinată îmbunătățirii îngrijirii animalelor.

Özdemir vrea să implementeze și reforme în agricultură.

„Actualul sistem de creștere a animalelor se bazează în primul rând pe cât mai multă carne produsă la preț redus”, a spus Özdemir.

„În cele din urmă, toată lumea pierde – fermierii, animalele, clima și mediul”, a adăugat el.

În același timp, Özdemir a criticat partenerii de coaliție Liber Democrați (FDP). El a spus că a prezentat mai multe propuneri pentru finanțarea reformelor zootehnice, dar aceștia le-au respins, conform Remix News.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Că şi mănâncă nemţii multă carne! Dar ministrul ăsta neamţ, după numele nemţesc pe care-l are cred că n-are voie carne de porc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate