marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEGermania | Un ministru din Partidul Verzilor înființează centre pentru ca oamenii...

Germania | Un ministru din Partidul Verzilor înființează centre pentru ca oamenii să se raporteze reciproc, sub anonimat, pentru incorectitudine politică: incidente ostile homosexualilor, migranților, musulmanilor și romilor

Josefine Paul, ministrul pentru copii, tineret, familie, egalitate, refugiați și integrare din Renania de Nord-Westfalia din partea Verzilor, dorește să promoveze un proiect care îi încurajează pe germani să-și raporteze concetățenii, potrivit publicației germane Focus.

Aceasta intenționează să înființeze patru centre de raportare în care oamenii să poată raporta în mod anonim alți oameni care se comportă incorect din punct de vedere politic, prin intermediul liniilor de asistență telefonică.

De exemplu, trebuie raportate „incidente ostile homosexualilor, migranților, musulmanilor, negrilor și romilor”, chiar și cele care nu sunt criminale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Guvernul celui mai populat stat federal va cheltui 140.000 de euro pentru a înființa fiecare centru.

„Deoarece voi continua să resping limbajul de gen necreștin și ideologia de gen, este deja previzibil că un denunțător de stânga zelos mă va raporta în stilul Stasi-german de Est. Așa să fie”, a spus Dirk Kalweit, vicepreședintele fracțiunii CDU din adunarea legislativă a landului, conform Remix News.

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate