marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEO nouă rachetă a ajuns în această după-amiază pe teritoriul Republicii Moldova

O nouă rachetă a ajuns în această după-amiază pe teritoriul Republicii Moldova

În decursul acestei după-amieze, o nouă rachetă s-a prăbușit pe teritoriul Republicii Moldova. De această dată, „cadoul” a aterizat în apropierea orașului Briceni, informează Mediafax.

Aceasta a fost descoperită cu puțin timp în urmă într-o livadă aflată în apropierea orașului Briceni. Racheta a fost descoperită de o patrulă aparținând Poliției de Frontieră care a fost alertată în contextul intensificării, în cursul zilei de astăzi, a bombardamentelor rusești asupra Ucrainei.

În conformitate cu planul de acțiune al MAI din Basarabia, Poliția de Frontieră a intensificat patrulele și gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița. În acest moment, sunt așteptate în teren serviciile specializate ale MAI din Basarabia, Bombteh și IGSU.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În momentul de față, proveniența obiectului exploziv este incertă, presupunerea fiind că racheta este de tip 5V55, aparținând forțelor armate ale Ucrainei, însă așteptăm în acest sens o analiză a autorităților de specialitate basarabene. Amintim faptul că astfel de incidente neplăcute au mai existat în trecut, respectiv în dățile de 10 octombrie și 31 octombrie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Deci racheta „a ajuns”, nu a „lovit” ? „s-a prăbușit/a aterizat”, nu a explodat ?

    Încearcă autorul să ne comunice ceva ?

    Ne explicați ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE