ACTUALITATEReferendum în Elveția pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali

Referendum în Elveția pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali

Duminică, 26 septembrie, va avea loc în Elveția un referendum privind legalizarea căsătoriilor între homosexuali, iar conform sondajelor, se arată că opinia publică înclină clar înspre acceptarea acestui demers, informează Mediafax.

Dacă referendumul trece, persoanele de același sex se vor putea căsători, aplica pentru cetățenie printr-o procedură simplificată, își vor putea vizita soțul/ soția la spital și vor putea adopta copii. În plus, cuplurile lesbiene vor avea acces la donarea de spermă, conform RFI.

Țările în care căsătoria între homosexuali este permisă sunt următoarele: Olanda (Țările de Jos), Belgia, Spania, Canada, Africa de Sud, Norvegia, Suedia, Portugalia, Islanda, Argentina, Danemarca, Brazilia, Franța, Anglia, Țara Galilor, Uruguay, Noua Zeelandă, Luxemburg, Groenlanda, Statele Unite ale Americii, Irlanda, Columbia, Finlanda, Malta, Germania, Australia, Austria, Taiwan.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Țările din blocul comunitar european care au poziții ferme împotriva ideologiei LGBT – și implicit a căsătoriilor homosexuale – sunt Ungaria și Polonia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate