joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEFranța multiculturală: Oumar N. un tânăr de 18 ani, a comis un...

Franța multiculturală: Oumar N. un tânăr de 18 ani, a comis un viol de o atrocitate rară asupra unei femei de 29 de ani. Medicii au ajuns la psihiatru după ce-au văzut urmările abuzului

O femeie de 29 de ani din Cherbourg a fost internată în spital, după ce a fost violată în mod brutal de către un tânăr de 18 ani.

Femeia a fost violată cu o coadă de mătură de 75 de centimetri și are perforate colonul, intestinul subţire, peritoneul şi diafragma şi prezenta, de asemenea, un pneumotorax şi coaste fracturate, potrivit Le Figaro.

Violul a fost atât de monstruos și rănile atât de violente, încât personalul medical care a îngrijit-o pe femeie a ajuns la psihologi, din cauza traumelor.

Vinovat pentru acest abuz barbar este un tânăr de 18 ani, Oumar N. ăscut în 2004, Oumar N. este cunoscut de justiţie pentru cazuri de violenţă şi, potrivit Le Figaro, care citează o sursă din poliţie, tânărul se află de asemenea în centrul unui caz de agresiune sexuală asupra propriei sale surori mai mici, în vârstă de 4 ani.

Oumar N. a fost plasat în custodia poliţiei joi, 10 august, şi a sfârşit prin a “recunoaşte laconic faptele care i-ar putea fi imputate”, după cum a anunţat magistratul de la Parchetul din Cherbourg. O sursă apropiată anchetei a mai declarat pentru Le Figaro că profilul lui Oumar N. „este destul de periculos şi el nu a manifestat absolut nicio empatie faţă de victimă”.

Incidentul a provocat numeroase reacții politice. Primarul socialist din Cherbourg și-a manifestat „solidaritatea completă” față de victimă.

„Visez la o Franță unde o tânără femeie nu ajunge în comă după ce a fost jefuită, violată și torturată în mod atroce de un Oumar cu numeroase precedente, în propria casă”, a reacționat Eric Zemmour, președintele Reconquistei.

Jordan Barella, președintele Adunării Naționale: „Curaj victimei, a n-a viață distrusă de barbarismul care crește în Franța.

Primul secretar al socialiștilor, Olivier Faure, a denunțat rasismul ideii de „insinua că imigranții sunt violatori”.

Acest act atroce vine la puțin timp după revoltele din Franța, în care tineri imigranți au provocat pagube uriașe timp de patru zile.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate