ȘTIRIExemplu pentru România. După maghiari, echipa Croației refuză să îngenuncheze pentru BLM

Exemplu pentru România. După maghiari, echipa Croației refuză să îngenuncheze pentru BLM

Miercuri, jucătorii Ungariei au anunțat că nu vor îngenunchea în fața BLM la Euro 2020. Ei consideră că este un protest politic, potrivit Federației Ungare de Fotbal (MLSZ), citată de agenția EFE.

„Regulamentele UEFA și FIFA nu autorizează politica pe terenuri și stadioane, lucru pe care MLSZ nu doar îl acceptă, ci îl și susține”, se mai arată în comunicat.

Croația se solidarizează cu Ungaria

Potrivit Remix News, luând exemplul echipei naționale a Ungariei, echipa Croației a anunțat că nu va îngenunchea înainte de meciurile de la Euro 2020 care au început vineri seara, la Roma, cu meciul Turcia – Italia, terminat cu victoria italienilor cu 3-0.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jucătorii echipei Croației au spus că nu vor îngenunchea în meciul împotriva Angliei. Federația croată de fotbal se bazează pe aceleași lucruri precum cea ungară, în conformitate cu regulile Asociației Europene de Fotbal (UEFA) care interzice jucătorilor să facă gesturi politice.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În amicalul cu Anglia, Stanciu și Nedelcearu au fost singurii fotbaliști români care au refuzat să îngenuncheze pentru Black Lives Matter. În Anglia există deja mai multe controverse legate de gestul făcut de fotbaliști, iar câțiva suporteri prezenți pe Riverside Stadium au huiduit momentul.

Ulterior gestului făcut de cei doi fotbaliști ai naționalei României, George Simion, liderul AUR, a scris: „Îngenunchem doar în fața lui Dumnezeu!”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Antrenorul Romîniei la futbol, Mirel Radoi e un oligofren. N-are nici performanțe, dar slugărnicie cît cuprinde. Mai avem de recuperat dinspre națiuni ca Polonia, Cehia sau Ungaria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...