miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEOamenii ar trebui să mânânce mai puțină carne și să călătorească mai...

Oamenii ar trebui să mânânce mai puțină carne și să călătorească mai rar cu mașina personală pentru a „salva” Planeta. Îndemnul vine de la consilierul științific al guvernului britanic

Schimbările climatice din ultimii ani nu au încetat să-i preocupe pe oamenii de știință din toată lumea, iar consilierul științific al guvernului britanic, medicul Patrick Vallance, susține că toți ar trebui să renunțăm la consumul excesiv de carne și la plimbările cu autoturismul personal, dacă vrem ca Planeta să aibă resurse naturale și de acum înainte, notează Breitbart. El le-a mărturisit jurnaliștilor că a pus în practică acest îndemn și a obținut nu doar o condiție fizică mai bună, dar și o reducere a resurselor de origine animală.

„Mănânc mai puțină carne, nu am spus că nu mănânc deloc. Merg cu bicileta la serviciu, călătoresc mai puțin cu avionul și cred că sunt niște limitări bune pentru întreaga societate”, a spus consilierul științific al guvernului britanic, Patrick Vallance, potrivit sursei citate. Declarațiile omului de știință au fost făcute și în contextul în care Marea Britanie și-a propus reducerea masivă a  emisiilor de carbon.

Medicul  Patrick Vallance susține că oamenii nu trebuie să-și schimbe în mod radical obiceiurile, mai ales pe cele alimentare, însă, putem conștientiza efectul nociv pe care le au unele dintre acestea pentru Pământ.

„Nu ar trebui să speriem oamenii cu aceste măsuri de limitare a resurselor, de combatere a poluării, însă putem conștientiza ce măsuri putem întreprinde”, s-a exprimat Patrick Vallance, citat de sursa menționată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În fapt, Comisia pentru schimbările climatice din Marea Britanie susține că reducerea consumului de carne are legătură directă cu mediul înconjurător, deoarece bovinele reprezintă cele mai mari surse de gaze care duc la încălzirea globală. Oamenii din știință din Marea Britanie susțin că oamenii  ar trebui rugați să mănânce cu 20% mai puțină carne, dar și produse lactate, cel puțin până în 2050, pentru a evita schimbările dramatice provocate de încălzirea globală.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Guvernul din Marea Britanie ar urma să prezinte în această toamnă strategia pentru reducerea spre „0” a emisiilor de carbon. Politicienii britanici se tem, însă, de reticența oamenilor față de acest plan, deoarece ar însemna adoptarea unui alt stil de viață.

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Eu cred că lumea ar trebui să se salveze de modelul social cu cotarle tari în clanță și rupți în figuri din frunte. Nu sunt nici pe departe suficient de buni să-și conducă propriile persoane pe un drum util în viață, necum să-i conducă pe cei pe care-i mint și-i fură Specia asta e preponderentă azi în vârful piramidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate