ACTUALITATEMarcel Ciolacu (PSD): O să trimitem textul moțiunii de cenzură și celor...

Marcel Ciolacu (PSD): O să trimitem textul moțiunii de cenzură și celor de la AUR, poate au și dânșii adăugiri

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că textul moțiunii de cenzură pe care urmează să o depună social-democrații în Parlament pe 14 iunie va fi trimis și celor de la AUR pentru a face „adăugiri”, conform Agerpres.

„Pe 14 iunie o să depunem moțiunea de cenzură. O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul și la parlamentarii neafiliați, este și grupul AUR în Parlament și o să trimitem textul, poate au și dânșii adăugiri la text, pentru că au anunțat deja că vor vota o eventuală moțiune de cenzură depusă în Parlament.

Încercăm să dărâmăm Guvernul cu această moțiune de cenzură pe care o vom depune. E o diferență de 34 de voturi între Putere și Opoziție. Tot aud această discuție – de ce nu a depus PSD moțiune de cenzură până acum.

Ce voiați, domnule, să depunem moțiune de cenzură după două săptămâni de la alegeri? Mai erau niște plecați și prin PSD la un moment dat, după ce a ieșit Iohannis cu 67% voiau să facem referendum să îl suspendăm. Stai, că de-abia au fost alegeri acum o săptămână și a ieșit omul cu 67%, cum să îl suspendăm? Cam așa s-a întâmplat și acum. După ce s-au terminat alegerile i-a strâns domnul Iohannis să aibă Guvernul său pe pierzători.”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...