ACTUALITATEMarcel Ciolacu (PSD): O să trimitem textul moțiunii de cenzură și celor...

Marcel Ciolacu (PSD): O să trimitem textul moțiunii de cenzură și celor de la AUR, poate au și dânșii adăugiri

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că textul moțiunii de cenzură pe care urmează să o depună social-democrații în Parlament pe 14 iunie va fi trimis și celor de la AUR pentru a face „adăugiri”, conform Agerpres.

„Pe 14 iunie o să depunem moțiunea de cenzură. O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul și la parlamentarii neafiliați, este și grupul AUR în Parlament și o să trimitem textul, poate au și dânșii adăugiri la text, pentru că au anunțat deja că vor vota o eventuală moțiune de cenzură depusă în Parlament.

Încercăm să dărâmăm Guvernul cu această moțiune de cenzură pe care o vom depune. E o diferență de 34 de voturi între Putere și Opoziție. Tot aud această discuție – de ce nu a depus PSD moțiune de cenzură până acum.

Ce voiați, domnule, să depunem moțiune de cenzură după două săptămâni de la alegeri? Mai erau niște plecați și prin PSD la un moment dat, după ce a ieșit Iohannis cu 67% voiau să facem referendum să îl suspendăm. Stai, că de-abia au fost alegeri acum o săptămână și a ieșit omul cu 67%, cum să îl suspendăm? Cam așa s-a întâmplat și acum. După ce s-au terminat alegerile i-a strâns domnul Iohannis să aibă Guvernul său pe pierzători.”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...