sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEMarcel Ciolacu (PSD): O să trimitem textul moțiunii de cenzură și celor...

Marcel Ciolacu (PSD): O să trimitem textul moțiunii de cenzură și celor de la AUR, poate au și dânșii adăugiri

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că textul moțiunii de cenzură pe care urmează să o depună social-democrații în Parlament pe 14 iunie va fi trimis și celor de la AUR pentru a face „adăugiri”, conform Agerpres.

„Pe 14 iunie o să depunem moțiunea de cenzură. O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul și la parlamentarii neafiliați, este și grupul AUR în Parlament și o să trimitem textul, poate au și dânșii adăugiri la text, pentru că au anunțat deja că vor vota o eventuală moțiune de cenzură depusă în Parlament.

Încercăm să dărâmăm Guvernul cu această moțiune de cenzură pe care o vom depune. E o diferență de 34 de voturi între Putere și Opoziție. Tot aud această discuție – de ce nu a depus PSD moțiune de cenzură până acum.

Ce voiați, domnule, să depunem moțiune de cenzură după două săptămâni de la alegeri? Mai erau niște plecați și prin PSD la un moment dat, după ce a ieșit Iohannis cu 67% voiau să facem referendum să îl suspendăm. Stai, că de-abia au fost alegeri acum o săptămână și a ieșit omul cu 67%, cum să îl suspendăm? Cam așa s-a întâmplat și acum. După ce s-au terminat alegerile i-a strâns domnul Iohannis să aibă Guvernul său pe pierzători.”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate