sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a...

VIDEO | Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a intrat în AUR: Am găsit un cadru propice pentru a continua ce a început tatăl meu, mai ales cultural

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor, conform EVZ.

Liderul AUR George Simion s-a declarat încântat de alegerea făcută de fiica lui Corneliu Vadim Tudor spunând că „moștenirea lui Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată“.

„E binevenită Lidia în echipa noastră. Fac echipă și cu Lidia și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor. Cred că moștenirea lui Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată. Abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat. Am fost trădați, am fost vânduți”, a spus George Simion la Antena 3CNN.

La rândul ei, Lidia spune că în AUR a găsit cadrul propice pentru a aplica ideile tatălui său.

„Tata ar fi vrut să-i duc mai departe crezul politic și moștenirea morală. Am găsit în AUR cadrul propice de a aplica proiectele pe care le aveam pe hârtie, pentru a continua ce tatăl meu a început, nu doar politic, ci mai ales cultural”, a precizat Lidia Vadim Tudor. De asemenea, aceasta a spus că ideea i-a fost insuflată de tatăl său „printr-un fir nevăzut”, fiind convinsă că mulți dintre susținătorii lui Corneliu Vadim Tudor i se vor alătura în noul proiect.

@aurmareabritanie

Fiica titanului patriot Corneliu Vadim Tudor s-a înscris în AUR. Demonstrăm încă o dată că suntem singura alegere corectă pentru adevărații patrioți! Dumnezeu să-l ierte pe marele suveranist și om de cultură Vădim Tudor și bun venit Lidiei Vadim Tudor în AUR! Uniți, vom ibandi! #aur #partidulaur #libertate #natiune #romania #romania🇷🇴 #romanian #vadim #vadimtudor #georgesimion #lideri #president #guvernare #presedinte #georgesimionpresedinte #georgesimionpreședinte @guvernulnostru @Partidul AUR @GEORGE SIMION #credinta #dreptatepentruromania

♬ original sound – AURMareaBritanie

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. E o greseala cooptarea fiicei lui Vadim in AUR. Mostenirea lui Vadim trebuie uitata, nu continuata. Vadim a fost un personaj toxic care a dus in derizoriu nationalismul romanesc prin caricaturizare si isterii mediatice. Acest om a facut nationalismul de nefrecventat, a fost cel mai bun aliat al globalistilor. Multi oameni onesti oripilati de scenele lui psihiatrice au trecut in tabara basista a GDSistilor. Majoritatea nationalistilor dezamagiti de nebuniile lui Vadim si Funar au devenit victime ale neoconsevatorismului basist. Au ajuns sa ii audieze pe Plesu si Patapievici pentru ca astia vorbeau doct si rafinat, nu urlau isteric. Cel mai bun mod sa faci publicitate negativa unui curent politic e sa promovezi indivizi dereglati ca Vadim, Funar sau Sosoaca. Amintirea lui Vadim trebuie uitata, sa mearga la cosul de gunoi al istoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE