sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEVIDEO | AUR a adoptat o moțiune prin care exclude orice alianță...

VIDEO | AUR a adoptat o moțiune prin care exclude orice alianță cu PSD sau PNL la alegerile din 2024

Președintele AUR, George Simion, a cerut reprezentanților partidului să voteze dacă sunt de acord cu o moțiune în care se specifică excluderea oricărei forme de alianță cu PSD sau PNL.

Decizia fusese adoptată formal în forurile de conducere ale Alianței și a fost comunicată în spațiul public, dar liderul AUR a ținut să o formalizeze în cadrul Conferinței Naționale.

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat pentru acest sfârșit de săptămână o întâlnire cu reprezentanții tuturor organizațiilor locale ale partidului, în cadrul căreia va definitiva și va adopta strategia electorală pentru anul 2024.

În ultimele sondaje, AUR a fost prezentat ca fiind fie pe primul loc, fie pe locul 2 în preferințele electoratului.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. La alegeri, am inteles. Dar dupa alegeri? O sa ziceti ca nu puteti altfel, ca daca aveati 75% nu mai era nevoie, dar asa… si va aliati cu psd si udmr (ca astia nu pot lipsi, ca fac icter daca nu participa)????

  2. ”Patriarhia Română a contribuit, prin acțiunile date, la dezmembrarea teritorială a Republicii Moldova” (Discursul D-lui Președinte Mircea Snegur în Parlamentul Moldovei, din 24 dec. 1992)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate