joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Infecționistul Didier Raoult: Vaccinarea anti-COVID-19 a devenit o religie

VIDEO | Infecționistul Didier Raoult: Vaccinarea anti-COVID-19 a devenit o religie

Profesorul Didier Raoult a publicat un nou videoclip în care face un bilanț al epidemiei de Covid din Franța. Vizualizat deja de aproape două milioane utilizatori ai platformei YouTube, videoclipul demonstrează că profesorul dorește să își păstreze libertatea de exprimare și în 2022.

Aparițiile sale sunt mai rare, dar profesorul Raoult se bucură în continuare de audiență. Noul videoclip face un bilanț al epidemiei Covid. Are 1.850.000 de vizualizări în patru zile. Filmat în biroul său, profesorul Didier Raoult dedică cea mai mare parte a discursului său de treizeci de minute propagării fulgerătoare a variantei Omicron.

„Varianta Omicron devine dominantă și provoacă mai multe cazuri de infectare decât variantele anterioare”.

Didier Raoult recapitulează pe scurt evoluția variantelor (ieri mai mortale, astăzi mai contagioase) înainte de a se lansa într-o analiză a eficacității vaccinurilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Vaccinurile dezvoltate pentru alte variante nu funcționează foarte bine în cazul variantei Omicron. Lumea nu reușește să controleze noua variantă prin vaccinuri”. Însă subliniază că, după răspândirea Omicron, au fost „mai multe cazuri, dar mai puține decese”. „Eficacitatea nu este totală, ci este relativă, în funcție de sensibilitatea oamenilor”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Vaccinarea copiilor: necesară sau nu?

„Mortalitatea în grupa de vârstă 0-19 ani este de 0,0013%”, explică el.

„Chiar dacă există cazuri excepționale” – un copil a murit la Marsilia – consideră că vaccinarea copiilor nu este necesară. El citează în special cuvintele „directorului ANSM în fața Senatului, care analizează efectele vaccinului în raport cu protecția oferită. Riscul individual poate fi calculat. Vaccinarea copiilor nu este justificată. Nu sunt singurul care spune asta, o spune și OMS”.

Pentru el „este din ce în ce mai greu să faci știință, din cauza pasiunii politice care există în prezent. Vaccinul a devenit religie. Există preoți. Se pare că este un război religios”.

Cunoaștere sau credință?

„Realitatea nu contează prea mult, este convingerea. Datele sunt mai puțin importante decât ceea ce te preocupă.

Vaccinarea obligatorie nu este știință, este o viziune asupra lumii (…) la care trebuie să fim atenți pentru că știm unde duce. Când credem că știm ce e bine pentru alții, începe să fie periculos. Când ne confruntăm cu o nouă boală, a prezice cum se va transforma reprezintă o formă de vrăjitorie”, a mai spus profesorul, potrivit SmartRadio.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

 1. Că ”Vaccinarea Anti-Covid-19” ar fi o religie? Da și Nu! Mai curând Nu. De ce? Pentru că termenul de religie vine de la latinescul religare, ce înseamnă LEGĂTURA DINTRE OM ȘI DUMNEZEU.
  Fără o astfel de legătură, mai mult sau mai puțin clară, proclamată, asumată, nu putem vorbi de religie.
  Dacă nu-i religie, atunci ce este VACCINAREA POLIȚIENEASCĂ OBLIGATORIE A OAMENILOR?
  Din punct de vedere medical-științific este vorba de o eroare, devenită escrocherie, pungășie, crimă deliberată, din partea unora, crimă imbecilă din partea altora, probabil majoritari în cadrul fostului personal sanitar.
  Din punct de vedere juridic, politic, social și cetățenesc este vorba de o CRIMĂ DE STAT, PENTRU CARE POLITICIENII IMPLICAȚI VOR PLĂTI CU CAPUL. ÎNTR-O ZI. EI ȘI/SAU FAMILIILE LOR.
  Din punct de vedere religios este vorba de IDOLATRIE, EUTANASIERE IDOLATRĂ, SPRE DEOSEBIRE DE TĂIEREA ÎMPREJUR A COPIILOR SAU ADULȚILOR, LA DIVERSE POPOARE, CARE ESTE O IDOLATRIE ȘI DEVIERE, DE LA CONDIȚIA OMENEASCĂ NORMALĂ, NU EUTANASIERE.
  Cu sau fără îndreptățire, unii consideră că această deviere omenească este o cyborgizare, poate chiar îndrăcire! Tot ce se poate. De mult ne-am dat cu Talpa Iadului bruxellezo-rothschildiană. Vaccinarea obligatorie Anti-Covid-19 este mai întâi o crimă, pentru că unii vaccinați mor imediat (între 15 minute și 24 sau 48 de ore); apoi ea este o eutanasiere discretă, numeroși vaccinați murind după săptămâni și luni de la prima, a doua, a treia sau, în curând, a patra și următoarele vaccinări, ce vor fi impuse cu forța polițiștilor, militarilor, jandarmilor și altor slugoi imbecilizați.
  Va fi nevoie ori de o revoltă generală, cu reformarea din temelii a tuturor statelor și legislațiilor lumii. ori de o REFORMĂ LUMINATĂ, DE SUS ÎN JOS, CU ELIMINAREA AȘA NUMITEI MAFII KHAZARE ȘI ROTHSCHILDIENE.
  Se pare că a doua soluție este pe cale de realizare, sub conducerea LOJILOR SAU PĂLĂRIILOR ALBE. Din această perspectivă trebuie înțeles și Războiul din Ucraina. Dacă înving zelensko-rothschilienii, adică administrația demențială a cadavrului ambulant Joe Biden și a generalilor de MUCAVA-NATO, atunci, în câteva decenii, OMENIREA VA FI EXTERMINATĂ ÎN PROPORȚIE DE APROXIMATIV 90%. Dacă vor învinge adversarii zelensko-rothschilidienilor, pentru moment, adică pentru următorii câțiva ani, situația generală se va înrăutății în limitele suportabile, pe care deja le-am cam atins. În schimb, peste câteva decenii, toți vom mânca cu bețișoare, precum Chinezii.
  În ambele cazuri însă, popoarele europene vor continua să dispară, cu încetul. Deja, Europenii sunt pe cale de a fi înlocuiți cu Afro-Asiatici de toate rasele, limbile, religiile, tradițiile și obiceiurile, inclusiv virtuoși, vrednici, merituoși canibali democrați și progresiști. Femeile sunt înlocuite de montruoșii ”bărbați” feminizați, ori mai degrabă pizdizați, pe cale hormonalo-chimică, chirurgicală, prin protocoalele criminale ale psihiatriei represive. Bărbații sunt și ei înlocuți cu pulangii din cauciuc sub presiune, muieri demențiale, sărite de pe fix, lindicomani și alți monștri creați în laboratoarele din Ucraina, ”sfintele” laboratoare din catacombele Vaticanului și altele, deocamdată necunoscute. Probabil, Ungurii vor pierii printre ultimii Europeni. Totuși vor pierii și ei. Nu însă fără luptă. Ei sunt un popor adevărat, nu pupincuriști ridicoli, cum am devenit noi, după 23 August 1944.
  În următorii zece-cincisprezece ani, Ungurii vor fi mai numeroși decât Românii, iar România se va rupe, probabil în trei State gen Kosovo, Catalonia, Țara Bascilor, Donețk, Lugansk: Moldova cu Basarabia întreagă, Bucovina și Dobrogea va deveni o nouă MALO-RUSIE, Țara Românească va deveni RRRominia sau, poate, Țiganistan, de religie islamo-progresistă și maoisme de circumstanță. Transilvania va redeveni un fel de principat autonom, sub suzeranitate maghiară, câtva timp. Apoi, probabil, ea va servi de refugiu provizoriu ultimilor Ruși. din fostul și viitorul Knezat al Moskovei. Vestul european va fi mai întâi musulmanizat, altfel spus cucerit de femeile musulmane cu rodul vaginului lor.
  Natura are oroare de vid. Din păcate, noi, Europenii de după ultimul Război mondial, nu știm face altceva decât vid. Vorbele noastre, ideile, credința, totul în noi este putoare, bășină. Am uitat de puterea sacrificiului pentru comunitate sau patrie, am devenit burți și mațe, fabrici de excremente, pe două picioare. Noi, fostele popoare europene, am devenit PRODUCĂTORI DE NEANT, ADORMIȚI ȘI IDIOTIZAȚI ÎN FAȚA TEMBELIZOARELOR. Putem pupa câte icoane vrem, putem să-l sfințim chiar și pe cuviosul Ceaușescu Scorniceanul.S-a stins viața falnicei Veneții. Nu-nvie morții. E-n zadar străine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE