vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEEmmanuel Macron vrea să introducă obligativitatea vaccinării, în timp ce premierul Franței...

Emmanuel Macron vrea să introducă obligativitatea vaccinării, în timp ce premierul Franței se opune unei astfel de idei

Premierul francez, Jean Castex, se opune vaccinării obligatorii și presiunilor exagerate pentru cei nevaccinați, idei propuse de șeful statului Emmanuel Macron, informează Reuters, citat de jurnalul.ro.

„Avem deja unele dificultăți în controlul impunerii pașaportului de vaccinare. Aceste dificultăți ar fi și mai mari dacă am face vaccinarea obligatorie”, a declarat prim-ministrul Castex.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a declarat că vrea „să-i enerveze” cât mai mult pe nevaccinați, limitând cât mai mult posibil viața socială a oamenilor care au alese să nu se vaccineze.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„[Pe] Cei nevaccinați, chiar vreau să-i enervez. Și așa vom continua, până la capăt. Asta e strategia. Nu o să-i bag în închisoare, nu o să-i vaccinez forțat. De aceea le spun: din 15 ianuarie nu mai puteți merge la restaurant, nu mai puteți ieși la un local, nu mai puteți intra într-o cafenea, nu mai puteți merge la teatru, nu mai puteți merge la cinema”, a precizat președintele.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Clar, urmeaza operatiunea “Kazahstan” in Franta. Nu mai are mult micron pana il debarca poporul iar la ei la francezi stiu ca e populara ghilotina. Va avea exact sfarsitul pe care il merita aceasta javra slugarnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE