joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATEEmanuel Macron: Chiar vreau să-i enervez pe cei nevaccinați. Nu-i bag la...

Emanuel Macron: Chiar vreau să-i enervez pe cei nevaccinați. Nu-i bag la închisoare, nu-i vaccinez forțat, dar le limitez pe cât posibil accesul la activitățile sociale

Într-un interviu acordat publicației Le Parisien, președintele Franței Emanul Macron, a declarat că a decis să acționeze împotriva celor nevaccinați „limitându-le pe cât posibil accesul la activități sociale”, spunând că își dorește „să îi enerveze” pe aceștia, relatează EuroNews, citat de Rost.

„[Pe] Cei nevaccinați, chiar vreau să-i enervez. Și așa vom continua, până la capăt. Asta e strategia. Nu o să-i bag în închisoare, nu o să-i vaccinez forțat. De aceea le spun: din 15 ianuarie nu mai puteți merge la restaurant, nu mai puteți ieși la un local, nu mai puteți intra într-o cafenea, nu mai puteți merge la teatru, nu mai puteți merge la cinema”, a declarat Macron, care se pregătește de alegerile prezidențiale din primăvara aceasta.

Folosirea de către Macron a expresiei „a enerva” este văzută ca o inversare a unui comentariu al fostul președinte francez Georges Pompidou, care a spus că este timpul să „nu-i mai enerveze pe francezi” în 1966, pe vremea când era prim-ministru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trebuie menționat că parlamentul francez tocmai dezbate transformarea actualului „permis de sănătate” într-un „permis de vaccinare” care să împiedice persoanele nevaccinate să acceseze anumite spații publice, chiar și cu un test negativ.

Franța are o populație de peste 65 de milioane de locuitori și 90% dintre cei peste 12 ani sunt complet vaccinați. În ziua în care a apărut interviul președintelui Franței în revista Le Parisien, Franța a înregistrat peste 271.000 de infectări COVID.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate