vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEEmanuel Macron: Chiar vreau să-i enervez pe cei nevaccinați. Nu-i bag la...

Emanuel Macron: Chiar vreau să-i enervez pe cei nevaccinați. Nu-i bag la închisoare, nu-i vaccinez forțat, dar le limitez pe cât posibil accesul la activitățile sociale

Într-un interviu acordat publicației Le Parisien, președintele Franței Emanul Macron, a declarat că a decis să acționeze împotriva celor nevaccinați „limitându-le pe cât posibil accesul la activități sociale”, spunând că își dorește „să îi enerveze” pe aceștia, relatează EuroNews, citat de Rost.

„[Pe] Cei nevaccinați, chiar vreau să-i enervez. Și așa vom continua, până la capăt. Asta e strategia. Nu o să-i bag în închisoare, nu o să-i vaccinez forțat. De aceea le spun: din 15 ianuarie nu mai puteți merge la restaurant, nu mai puteți ieși la un local, nu mai puteți intra într-o cafenea, nu mai puteți merge la teatru, nu mai puteți merge la cinema”, a declarat Macron, care se pregătește de alegerile prezidențiale din primăvara aceasta.

Folosirea de către Macron a expresiei „a enerva” este văzută ca o inversare a unui comentariu al fostul președinte francez Georges Pompidou, care a spus că este timpul să „nu-i mai enerveze pe francezi” în 1966, pe vremea când era prim-ministru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trebuie menționat că parlamentul francez tocmai dezbate transformarea actualului „permis de sănătate” într-un „permis de vaccinare” care să împiedice persoanele nevaccinate să acceseze anumite spații publice, chiar și cu un test negativ.

Franța are o populație de peste 65 de milioane de locuitori și 90% dintre cei peste 12 ani sunt complet vaccinați. În ziua în care a apărut interviul președintelui Franței în revista Le Parisien, Franța a înregistrat peste 271.000 de infectări COVID.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE