vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion propune o alianță suveranistă europeană împotriva Ursulei von der Leyen

George Simion propune o alianță suveranistă europeană împotriva Ursulei von der Leyen

Președintele AUR, George Simion, a făcut un apel către omologii săi din Uniunea Europeană, să semneze o declarație comună prin care să se angajeze că nu o vor vota pe Ursula von der Leyen, informează mihailneamtu.eu.

Această propunere a fost făcută în cadrul conferinței Make Europe Great Again (MEGA), de la București, acolo unde liderul AUR a vorbit participanților.

„Aș propune, la sfârșitul acestei conferințe, ca toate partidele din toate cele 27 de țări din Europa să semneze o declarație de a nu o vota pe doamna Ursula von der Leyen ca următoarea șefă a Comisiei Europene. Ar trebui să ne asumăm cu toții acest lucru. (…) Avem lideri la nivel european care ne pot uni. Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński. Prefer să-i urmez și să am încredere în ei, ca aliați ai națiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer și în rețeaua ei mincinoasă”, a spus liderul AUR.

George Simion a subliniat în cadrul discursului său că națiunile Europei, dar și Statele Unite ale Americii, pot fi iarăși ce au fost cândva, își pot recăpăta măreția. Acesta a precizat că nu este prea târziu, nu dacă acționăm acum. „Încă mai putem întoarce lucrurile. Dar trebuie să rămânem uniți”, a afirmat acesta.

„Încă putem readuce lucrurile la normal, dar trebuie să începem prin a fi sinceri. Sinceri despre criza locuințelor, despre migrația necontrolată, despre scăderea natalității, despre pandemie și război. Toate aceste probleme majore despre care am fost atenționați în ultimii câțiva ani. Da, orașele noastre se transformă încet în ghetouri. Dar putem schimba lucrurile. Da, suntem inundați de imigranți ilegali. Iar asta trebuie să se oprească chiar acum. Da, scăderea natalității este o problemă majoră. Și trebuie să ne gândim la o soluție. Și asta cât de repede. M-am gândit si soluția mea este ca am un băiețel nou născut, de doar 3 zile. Tocmai vin de la spital.

După ani și ani în care au fost mințiți, oamenii vor adevărul, indiferent de cât de dur este acesta. Pentru ca o țară să prospere, oamenii ei trebuie să fie liberi. Liberi să vorbească, liberi să se închine, liberi să înceapă afaceri. Liberi să gândească. Deci, da! Suntem aici pentru a vorbi despre libertate, prosperitate și pace. Dar nu putem avea prosperitate și pace fără libertate”, a declarat George Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Bine, sint multi care nu o vor dar mai degraba ar fi avut o propunere de candidat!
    A propune solutii e altceva decat a critica, … ar fi fost nu doar constatarea esecului UE ci o viziune constructiva.
    Oricum, din cate am inteles eu din activitatea dlui Simion, … nu are solutie si stiu si de ce: lipsa viziunii politice si declaratii nesustinute de fapte.
    In plus, nu e de inteles ce cauta printre invitati individul din Israel???
    Dl Simion si AUR nu “vad” o Romanie viitoare FARA conectarea “strategica” la sionisti???

  2. “Avem lideri la nivel european care ne pot uni. ………., o avem pe doamna Meloni” Nu e un exemplu bun, e o globalista infecta vopsita care i-a fentat pe italieni, dupa alegeri si-a dat arama pe fata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE