ACTUALITATENicolae Voiculeț, despre cazul bărbatului omorât la Pitești: Unde sunt Mircea Cărtărescu...

Nicolae Voiculeț, despre cazul bărbatului omorât la Pitești: Unde sunt Mircea Cărtărescu sau Gabriel Liiceanu, Tudor Chirilă sau Oana Pellea împreună cu toți haștagiștii care zbierau împotriva justiției și a Jandarmeriei?

Artistul Nicolae Voiculeț este revoltat de absența interesului oficialităților statului și a „influencerilor” din mass-media pentru cazul bărbatului din Pitești, mort în urma unei intervenții a Poliției.

Nicolae Voiculeț crede că nimeni nu este interesat să se facă dreptate în cazul sub-inginerului de 63 de ani.

„Un român a fost omorât și îngropat de sistem prin noul “experiment Pitești”, rezultat al unei politici de reprimare cvasi totalitariste, în contextul actualei crize sanitare a pandemiei.

Este vorba de sub-inginerul Alexandru Barbu în vârsta de 63 de ani, care a fost omorât cu bestialitate de mai mulți polițiști din Pitești, dintre care cel care i-a pus genunchiul pe gât are doar 23 de ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Miliția comunistă se pare că este o structură care și-a continuat activitatea și după 1989, atât ca și comportament, cât și ca obediență aservită politicului.

Dar întrebarea mea este adresată societății civile și în special celor care se ascund în spatele titulaturilor pompoase de “elită” și așa zișii “intelectuali” ai României:
Vă interesează că românii sunt omorâți în stradă în văzul tuturor, de către sistemul de la care voi primiți privilegii și foarte mulți bani..?

Unde e acum Mircea Cărtărescu sau Gabriel Liiceanu, Tudor Chirilă sau Oana Pellea împreună cu toți haștagiștii care zbierau împotriva justiției și a Jandarmeriei.
Unde este Maia Morgenstern care a primit amenințări cu moartea și acum România este acuzată de antisemitism..?

Pe niciunul dintre ei acum nu-i mai interesează că un om nevinovat, un român, a fost omorât de poliție în fața tuturor..?

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ce fac Dan Barna, Dacian Cioloș sau Vlad Voiculescu împreună cu tot useriștii și toate ong-urile lor de lgbt..? Îi interesează că un om nevinovat a fost omorât de către sistemul pe care ei acum îl promovează..? Nu am văzut nicio reacție. Ce se mai întâmplă cu sloganul lor “fără penali în funcții publice”..?
Orban, Cîțu și Iohannis împreună cu tot PNL-ul ce fac..? De ce nu au avut nicio declarație oficială despre românul mort din cauza sistemului pe care ei l-au creat..?”, a spus naistul.

El i-a cerut demisia Ministrului de Interne, Lucian Bode.

„Unde sunt marii influenceri și ”vedete” care de fapt nu au nicio treabă cu această țară și cu publicul lor..? Nimeni dintre ei nu a zis nimic.

Unde e Lucian Mândruță, împreună cu toți jurnaliștii vânduți pe banii guvernului pentru campaniile de vaccinare aproape forțate și de “spălați-vă pe mâini” și “purtați masca”..?
Pentru ei această crimă e neînsemnată..?

Unde sunt cei de la drepturile omului, din comisiile de abuzuri, de la ong-urile pentru egalitățiile de șanse, de la fundațiile președințiale..? Nu sunt, nu îi interesează, această crimă făcută de poliție, pentru că agenda lor globalistă nu are treabă cu poporul român.

Unde sunt marii sportivi, marii artiști, marii oameni de cultură…care mulți dintre ei în ultimul an au devenit promotorii distanțării sociale, a lozincii “stați în casă” și a vaccinării..? Sunt și ei la fel de absenți.

După cum se vede, NINENI NU E PREZENT..!
Nu au fost nici la funerarii și nici nu-i interesează să-i facă dreptate lui Alexandru Barbu omorât nevinovat de poliția politică, pentru că ei sunt prea sus ca să vadă de la înălțimea lor cum oameni fără vină mor asasinați de sistemul care lor le bagă milioane de euro prin conturi pentru propaganda de frici și dezinformare pe care o fac împotriva propriului lor popor.

Lucian Bode să aibă onoarea și demnitatea să-și dea demisia din funcția de ministru al internelor, iar premierul Florin Cîțu să nu ne mai amenințe pe cei care spunem adevărul despre guvernul lui, pentru că suntem mulți și pe zice trece vom și mai mulți.

Alexandru Barbu suntem toți”, a concluzionat el.

Reamintim că doi polițiști au fost reținuți în cazul bărbatului mort la Pitești.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Cine a angajat acești milițieni criminali? răspuns:nimeni,s-au autopropus ei singuri.si de când miliția este sluga politicienilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...