ACTUALITATEVIDEO | Fost secretar de stat american, Mike Pompeo, spune că...

VIDEO | Fost secretar de stat american, Mike Pompeo, spune că dovezile se acumulează în favoarea teoriei conform căreia Covid-19 a fost făcut într-un laborator din Wuhan

Într-o emisiune la Fox News, Mike Pompeo, fostul secretar de stat al administrației Trump și fostul director al CIA, a declarat că dovezile în favoarea teoriei conform căreia Covid-19 a fost făcut într-un laborator din Wuhan se acumulează și că doctorul Anthony Fauci, care a oferit declarații controversate în ultimul an, ar fi avut acces la toate informațiile de care a avut parte și Pompeo, informează Breitbart.

„Ceea ce contează cu adevărat aici este, când a contat cel mai mult, când chinezii au acoperit acest lucru la începutul lunii ianuarie 2020, Dr. Fauci ar fi văzut cu siguranță aceleași informații pe care le-am văzut și eu.

Cu siguranță am fi știut că riscul [ca virusul să fie] provenit dintr-un laborator era real. Am fi știut că Partidul Comunist Chinez nu dorea ca niciunul dintre noi să știe acest lucru și că a ridicat steaguri roșii în întregul guvern al Statelor Unite.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mult prea mult timp Dr. Fauci i-a lăsat pe cei dintre noi care vorbeam despre asta să ducă povara și nu am putut obține știință. În schimb, avem politică. Asta ați văzut în mass-media de stânga.

Ați văzut politica bătând știința și acest lucru a întârziat capacitatea noastră de a răspunde la ceea ce Partidul Comunist Chinez a lovit lumea.”, a spus Mike Pompeo, la Fox News.

Doctorul Anthony Fauci a declarat recent că „nu este convins că coronavirusul chinez s-a dezvoltat natural” și că „originile sale merită investigate”, după ce, în urmă cu un an, spunea întocmai contrariul.

Apoi, în presă au apărut mii de mailuri ale lui Fauci în care acesta scria, între altele, că „măștile din farmacii nu sunt chiar eficiente în combaterea virusului”, deși în spațiul public vehicula informații total opuse.

În urma acestor descoperiri compromițătoare, dar și în urma declaraților sale ce au deranjat mulți oameni, un sondaj recent arată că încrederea în Anthony Fauci a scăzut cu 42,2% dintre americani, în ultimul an.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În S.U.A., înaintea campaniei electorale și mai ales în timpul acesteia, republicanii erau stigmatizați și discreditați pentru atitudinea critică referitoare la originile virusului, aceștia intuind încă de atunci că sunt mari ca SARS-CoV-2 să fie produs în Wuhan, în laborator.

Democrații și-au construit campania electorală pe scepticismul unor republicani, iar acum, la mai bine de jumătate de an de la alegerile prezidențiale, tot democrații susțin cu reticență aceste „cercetări” asupra originilor virusului.

Cercetătorii Angus Dalgleish (Marea Britanie) și Birger Sørensen (Norvegia) susțin că există dovezi conform cărora Institutul de Virusologie din Wuhan ar fi creat virusul în laborator, folosind metoda ingineriei inverse pentru a-i da aparența unei boli apărute natural în rândul liliecilor.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate