duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEPresa a publicat mailurile lui Fauci din pandemie: Într-un mesaj, Fauci admite...

Presa a publicat mailurile lui Fauci din pandemie: Într-un mesaj, Fauci admite că „măștile din farmacii nu sunt chiar eficiente în combaterea virusului”. Public susținea exact contrariul

Soclul lui Tony Fauci începe să se clatine. Printr-un proces privind Freedom of Information Act, mailurile șefului Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase au fost publicate de Washington Post și Buzzfeed.

Mai mult de 860 de pagini de e-mailuri ale doctorului Anthony Fauci din martie și aprilie 2020 au fost publicate de The Washington Post.

Peste 3.200 de pagini de e-mailuri au fost publicat de BuzzFeed News – care acoperă perioada din ianuarie până în iunie 2020.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Mailurile arată, printre altele, că Fauci era îngrijorat la începutul anului 2020 că opinia publică ar putea concluziona că virusul a originat de la Institutul de Virusologie din Wuhan.

Emailurile arată că Fauci a mințit despre acest subiect. Recent, chiar el a spus teoria cu originea virusului a devenit validă.

Mai mult, Fauci a fost prins mințind în fața Congresului, după ce a negat că un colaborator, Ralph Baric, ar face cercetări în Wuhan.

Dar într-un email din 1 februarie 2020, Fauci confirmă chiar colaborarea dintre Baric și o cercetătoare din China chiar pe acest subiect.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Într-un alt email, către un fost membru al regimului Obama, Sylvia Burwell, că „măștile cumpărate într-o farmacie nu sunt chiar eficiente în apărarea de virus, pentru că este destul de mic să treacă prin material”.

„Măștile sunt destinate persoanelor infectate pentru a le împiedica să răspândească infecția la persoanele care nu sunt infectate, mai degrabă decât să protejeze persoanele neinfectate de infectarea . Masca tipică pe care o cumpărați în farmacie nu este cu adevărat eficientă în evitarea virusului, care este suficient de mic pentru a trece prin material. S-ar putea, totuși, să ofere un ușor beneficiu în a păstra picăturile brute dacă cineva tușește sau strănută. Nu vă recomand să purtați o mască, mai ales că mergeți într-o locație cu risc redus. Instinctele tale sunt corecte, banii sunt cheltuiți cel mai bine pe contramăsuri medicale, cum ar fi diagnostice și vaccinuri”, scria Fauci pe 5 februarie.

Pe 18 martie, în Congresul american, chestionat fiind de către senatorul republican Rand Paul exact pe acest subiect, Fauci susținea exact contrariul: „Măștile nu sunt de teatru, protejează. Nu sunt de acord cu dvs (că persoanele vaccinate sau cele care au virusul nu trebuie să mai poarte mască)”.

Mailurile arată că Fauci vorbește regulat cu Bill Gates. De asemenea, un alt email arată cum Fauci recomandă anularea serviciilor religioase, dar n-are nimic împotriva mitingurilor de campanie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE