ACTUALITATEAnthony Fauci spune că „nu este convins că coronavirusul chinez s-a dezvoltat...

Anthony Fauci spune că „nu este convins că coronavirusul chinez s-a dezvoltat natural”, după ce, în urmă cu un an, declara tocmai contrariul

zDoctorul american Anthony Fauci, unul dintre liderii grupului de combatere a Covid-19 la nivel mondial, spune că „nu este convins că coronavirusul chinez s-a dezvoltat natural” și că „originile sale merită investigate”, informează Breitbart.

„Încă există multă incertitudine în jurul originilor Covid-19, așa că am vrut să vă întreb, mai aveți încredere că s-a dezvoltat natural?”, a întrebat un reporter, în cadrul unui interviu realizat de PolitiFact.

„Nu, de fapt… Nu, nu sunt convins de asta. Cred că ar trebui să investigăm în continuare ceea ce s-a întâmplat în China până când vom afla, în măsura posibilităților noastre, exact ceea ce s-a întâmplat.

Cu siguranță, oamenii care au investigat [virusul] spun că probabil a apărut dintr-un rezervor de animale care a infectat, [urmând] apoi indivizii, dar ar fi putut fi altceva și trebuie să aflăm asta. Deci, știți, acesta este motivul pentru care am spus că sunt perfect în favoarea oricărei investigații care analizează originea virusului.”, a spus Anthony Fauci.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Noua sa opinie cu privire la originile coronavirusului vine după un interviu din 11 mai 2020, când a fost întrebat: „Credeți sau există dovezi că SARS-CoV-2 a fost făcut în laboratorul din China sau eliberat accidental dintr-un laborator din China?”.

„Dacă te uiți la evoluția virusului la lilieci (iar ceea ce există acum este foarte, foarte înclinat spre acest lucru) nu ar fi putut fi manipulat artificial sau în mod deliberat – modul în care mutațiile au evoluat în mod natural… Un număr de biologi evoluționiști foarte calificați au a spus că toate [cunoștințele] despre evoluția treptată în timp indică cu tărie că a evoluat în natură și apoi a sărit la diferite specii.

Dacă acceptați premisa, care este foarte puternic susținută de dovezi științifice, că nu a fost mutată în mod deliberat și nu a fost modificată în mod deliberat și spuneți, dacă a fost în sălbăticie și în evoluție, probabilitatea că a sărit speciile în mod natural, cineva va spune: Ei bine, poate cineva a luat-o din sălbăticie, a pus-o în laborator și apoi a scăpat din laborator. Dar asta înseamnă că a fost în sălbăticie pentru început!”, declara, în mai 2020, Anthony Fauci.

Un sondaj recent arată că încrederea în Anthony Fauci a scăzut cu 42,2% dintre americani, în ultimul an.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...