joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Expert în securitate: Joe Biden nu este apt să conducă...

VIDEO | Expert în securitate: Joe Biden nu este apt să conducă lumea occidentală / Cei care cer o confruntare militară directă cu Rusia sunt iresponsabili

Președintele american Joe Biden este incapabil să fie liderul lumii occidentale, a declarat expertul maghiar în politici de securitate György Nógrádi, într-un podcast recent.

„Am un mare respect pentru președinții americani. Dar faptul că bietului Biden i se dau mici foi de hârtie, care îl îndeamnă ce să spună și când, este o glumă. Evident, el nu poate reprezenta Statele Unite astăzi și nu poate conduce lumea occidentală”, a spus Nógrádi.

Nógrádi se referea la știrea că Biden a fost fotografiat folosind fițuici care îi spuneau ce să facă, de exemplu când să se așeze și când să „salute”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Nógrádi a vorbit și despre războiul din Ucraina, spunând că nu este clar cât de ambițioase vor fi mișcările Rusiei în această țară. El a spus că rușii trebuie acum să decidă dacă vor merge până la Odesa.

„Rușii și-au atins cea mai mare parte a obiectivelor lor. O parte semnificativă a regiunii Donbass este în mâinile Rusiei (și) ei merg mai departe. Nimeni nu se poate apropia de Crimeea. Vor merge în sud și vor tăia Ucraina de mare? Da sau nu? (…) Va trebui să vedem următorii pași ruși”, a spus el.

Nógrádi a răspuns și la o întrebare despre situația Rusiei și a NATO, spunând că „în prezent situația este extrem de intensă”. El a adăugat:

„Ceea ce văd acum este că părțile nu caută un compromis”, a spus expertul.

Nógrádi a spus că, având în vedere riscurile, cei care cer o confruntare militară directă cu Rusia sunt iresponsabili. El a susținut că Alexander Soros, fiul oligarhului miliardar George Soros, a fost o persoană care a cerut acest tip de intervenție.

„Nu are habar despre politica mondială. Îmi pare rău, dar ar fi un nimeni dacă tatăl lui nu ar fi unul dintre cei mai bogați bărbați din Statele Unite. El spune că este necesar să se acționeze militar împotriva Rusiei și nu trebuie să ne fie frică de faptul că este o putere nucleară; este de neconceput”, a spus Nógrádi.

Cu toate acestea, în videoclip, nu pare că Alexander Soros a promovat cu adevărat o intervenție militară, spunând doar că e de părere că ar fi existat o intervenție militară dacă Rusia nu ar fi avut arme nucleare. Pe de altă parte, pare să laude Germania pentru că a renunțat la poziția anti-război și a spus că Occidentul trebuie să adopte o poziție agresivă împotriva Rusiei, conform Remix News.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Pe bune?! Chiar avem nevoie sa ne spună asa – zisi experți (culmea, si maghiari!) ceea ce e evident? Biden e senil. Nu Biden conduce, ci alti boșorogi decrepiți din spatele lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate