ACTUALITATEVIDEO | Răspunsul unui om de la țară, întrebat dacă se vaccinează:...

VIDEO | Răspunsul unui om de la țară, întrebat dacă se vaccinează: Am băut trei țuici, am vaccin pentru tot anul. Cine a murit de covid a avut 100 de boli

Un locuitor din comuna Iaslovăț, județul Suceava, a explicat la Antena 3 de ce nu se va vaccina.

Cetățeanul, care nu și-a dat numele, a zis, în glumă, că a băut „trei țuici și am vaccin pentru tot anul”.

Acesta, îmbrăcat în costum popular, a mai spus că nu s-a vaccinat și nici nu intenționează să o facă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cine a murit de covid a avut 100 de boli. Acasă la el, în pat, nimeni n-a murit. Toți cei care au murit au murit la spital”, a spus țăranul român.

În comuna Iaslovăț, județul Suceava, s-au vaccinat doar 94 de persoane, din aproximativ 5.000, cât are comuna.

Oamenii au menționat că nu se tem  de vaccinare în general, ci de vaccinul anti-covid 19, deoarece o mare parte dintre locuitori au făcut vaccinul anti gripal.

Reamintim că județul Suceava a fost declarat „prima zonă roșie” din România, din cauza numărului mare de infectări cu Covid.

Cu alte cuvinte, cetățenii au văzut pe propria piele ce poate face virusul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...