ACTUALITATEVIDEO | E confirmat: Jucătorii nevaccinați nu vor putea participa la Australian...

VIDEO | E confirmat: Jucătorii nevaccinați nu vor putea participa la Australian Open. Ce va face Novak Djokovici?

Craig Tiley, directorul Australian Open, a anunțaț că la competiție vor lua parte doar jucătorii vaccinați.

El a făcut această afirmație în timpul unei intervenții televizate, confirmând ceea ce, până acum, era o ipoteză.

Această confirmare îl afectează în mod deosebit pe Novak Djokovici, sârbul fiind cunoscut pentru reticența sa față de condiționarea participării de vaccinării.

Liderul tenisului mondial a explicat, de mai multe ori, că este un adept al libertății de alegere și că nu crede în obligarea unei persoane în a se vaccina, dacă nu dorește.

Australian Open va avea loc între 17 – 30 ianuarie 2022, la Melbourne. „M-aș bucura să vină Novak Djokovici aici. A spus mereu că vaccinare este o problemă privată pentru el și că nu va vorbi despre asa. Majoritatea jucătorilor de tenis au fost vaccinați, ne-am bucura să vină și Novak aici”, a spus Craig Tiley.

Totuși, de menționat ar fi că în momentul în care a vorbit despre participanții la turneu, Tiley a evitat să pronunțe numele sărbului. Directorul turneului a vorbit despre Djokovici doar răspunzând la întrebarea jurnalistei de la The Today Show.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...