ȘTIRICamelia Smicală confirmă: Tribunalul administrativ i-a dat copiii înapoi, deocamdată pentru 6...

Camelia Smicală confirmă: Tribunalul administrativ i-a dat copiii înapoi, deocamdată pentru 6 luni

Doctorul român Camelia Smicală a aconfirmat oficial, pe facebook, ceea ce R3media a anunțat încă de pe 1 februarie și anume că își va primi copiii înapoi.

Această victorie emoționantă pentru mama Mariei și a lui Mihai vine după șase ani de chin și de luptă.

„Tribunalul administrativ a hotărât reîntoarcerea copiilor acasă, pentru început pe durata a șase luni. Decizia trebuie pusă în aplicare imediat.
Slavă Domnului! Vă iubim pe toți”, a spus ea.

Povestea dramatică a început în 2015, Camelia Smicală, medic din Piatra-Neamț a amenințat că pleacă de-acasă împreună cu cei doi copii, în urma abuzurilor soțului său finlandez, dar aceast a anunțat autoritățile, care au descins în forță și i-au luat copiii.

De-atunci, au existat numeroase demersuri, inclusiv la nivel parlamentar și guvernamental pentru rezolvarea situației, dar fără succes. În acești cinci ani, copiii au fost ținuți separați unul de celălalt, chiar dacă și-au exprimat dorința de a se întoarce la mamă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În țară, au existat numeroase proteste împotriva autorităților finlandeze, pentru a se obține returnarea copiilor la mama lor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...