luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Dan Puric dezlănțuit: Despre Octavian Jurma: Analfabet, are față de...

VIDEO | Dan Puric dezlănțuit: Despre Octavian Jurma: Analfabet, are față de nepotul lui Mengele / Despre Iohannis: Nu zici „în loc de sărbători veți avea înmormântări” și nu te duci la schi, bă nenorocitule, când aia a ars acolo

Actorul și scriitorul Dan Puric l-a criticat dur pe președintele Klaus Iohannis, pentru felul în care s-a comportat în timpul crizei sanitare.

El l-a acuzat pe Iohannis de lipsă de empatie față de români. Puric a spus că Iohannis nu trebuia să plece la schi după tragedia de la spitalul Balș, în care au ars 20 de persoane, iar alte 100 au fost rănite.

Puric l-a taxat pe Iohannis și pentru exprimarea „în loc de sărbători veți avea înmormântări”, pe care a folosit-o pentru a convinge românii să nu iasă din case, în perioada Paștilor, în timpul carantinei din aprilie 2020.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„România Educată (proiectul lui Klaus Iohannis- n.r.) este România re-educată. Primul care trebuia să fie educat este președintele statului. Să fie educat că poporul acesta are o sensibilitate creștină. Nu zici „în loc de sărbători veți avea înmormântări” și nu te duci la schi, bă nenorocitule, când aia a ars acolo. E vorba despre empatie sufletească”, a spus Dan Puric la Sibiu, într-o întâlnire cu studenții participanți la „Școala de vară de sociologie aplicată”.

Artistul a avut cuvinte de ocară și pentru cei de la USR, pe care i-a numit „mutanți”, iar partidul „o cocină”.

„Am prins una de-asta, galinacee și-am întrebat-o: auzi, muiere, cine te-a pus să stai în cocina aia, numită USR? Trebuie să faceți studii de antropologie pe ăștia: pentru că aștia s-au dezis de tradiție, de credință. Sunt vectori de infecție”, a subliniat regizorul.

Puric nu l-a iertat nici pe Octavian Jurma. Jurma, despre care R3media a arătat în premieră că nu are nicio expertiză medicală, fusese criticat zilele trecute și de Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății. Puric l-a numit pe Jurma „nepotul” doctorului nazist, Josef Mengele, autor al unor crime monstruoase în timpul celui de-al doilea război mondial.

„E unul cu nume de jumară, unul Jurma…are față de nepotul lui Mengele. Vezi că este analfabet, dar dă premise…Ca o paranteză: nu am nimic cu cei care s-au vaccinat sau nu s-au vaccinat. N-au știut săracii.

A zis unul „grăbiți-vă, că la iarnă este pământul tare”. Cinic și bestie de om.

Iar mie șoferul de taxi mi-a zis: Domnul Dan, n-o să uit cum l-au îngropat pe tata, în pungă de plastic. Mi-au dat voie să-i pun doar un fular”, a tunat Dan Puric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. Asta e tare cu Jurma: ” Stiinte planetare si inter-planetare”! Ha ha, e buna poanta! Oricum, individul e un semi-doct infumurat, dar tupeist, tipic profilului USR. Dracu’ sa-i ia, pe toti!

 2. @Mihai Șomănescu 31/07/2022 At 16:54
  Domnule
  Incerc sa fiu detasat echilibrat fara sa pun patima daca ma pot exprima in acest fel.
  Sa spui despre Dan Puric,Mugur Mihaescu….bine sunt multi…ca au fost informatori ai securitatii…unii poate au facut-o de frica,altii din convingere,altii poate au avut motive personale,razbunari eventual…inteleg aceste lucruri.
  Bun….asta era inainte de 1989….Dar in 2001 de ce un informator/sifon/turnator era platit cu 170.000 pe zi….de ce in 2016…acelasi “colaborator extern la o institutie bugetara” lua 40 lei pe zi….in 2018 se vaitau ca 50-60 lei pe zi e putin….in 2021…imi aratau ei si imi povesteau ca primesc 100 lei pe zi…..in Bucuresti ESTIMEZ….nu de ordinul zecilor de mii….ESTIMEZ de Ordinul Sutelor De Mii “oamenii” care au castigat bani vanzand informatii celor din servicii,in special sri(fosta securitate) cat si dipi/dgpi/0215/mai/mi….Repet….In Ultimii 20 Ani….SUTE DE MII IN BUCURESTI….au luat BANI…CA SA TOARNE…..Ma poate contrazice Oricine.
  Asadar.Inainte Sa Aruncati Piatra Stimati Oameni.PPIVITI-VA IN OGLINDA.UITATI-VA LA VOI.ALTI OAMENI AU AVUT “BENEFICII” MULT MAI MARI.POSTURI BINE PLATITE AFACERI ETC
  Cat despre iohannis si jurma…”despre morti numai de bine”-suflete moarte.

 3. De asta se zice la presă fake news, sau scormonitori in rahat; nu a fost asta esenta conferinței ca an fost acolo… Dar fie atâta puteți

  • Intru sprijinul d-lui M. Somarescu: aveti dreptate, domnule, ne-am saturat de alde Jurma, “expert” in: stiinte statistice, stiinte planetare si inter-planetare, sociolog, pedagog, politolog, om de televiziune, doctor ( nu e medic cu diploma, atentie!), specialist epidemiolog ( repet, nu e medic licentiat), ganditor de marca, medic infectionist ( nu are diploma, iar repet), asta ca sa repet titlurile cu care este “inzestrat” de catre mancatorii profesionisti de kkt de prin presa “libera si independenta care nu ia bani de la guvern”. Si care se uita in gura astuia si ne baga noua, poporului, opiniile unor maimutoi ca asta pe gat! Bleah!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE