ACTUALITATEAu mai rămas TREI zile pentru înscrierile la Școala de vară de...

Au mai rămas TREI zile pentru înscrierile la Școala de vară de sociologie aplicată. Tinerii înscriși se vor putea întâlni cu personalități precum judecătoarea Dana Gîrbovan sau actorii Dan Puric și Ion Haiduc

Asociația Română de Geopolitică, Geoeconomie și Geocultură, alături de Centrul European de Studii în Probleme Etnice al Academiei Române (CESPE), Lumea Nouă și Asociația Culturală Samuil Nicu organizează a XII-a ediție a „Școlii de vară de sociologie aplicată”.

Evenimentul se va desfășura în perioada 23 iulie – 5 august, în localitate Sadu, județul Sibiu. Școala se adresează tinerilor, în special studenților, masteranzi sau doctoranzi in orice domeniu de studiu și de oriunde din țară sau din străinătate; prin excepție se pot înscrie și liceeni din clasele a XI-a și a XII-a.

Cei 20 de participanți vor putea participa la ateliere, cercetare de teren, seri tematice, drumeții, jocuri și proiecții de film.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Taxa de participare este modică, iar organizatorii asigură cazarea, masă, rechizite.

Doritorii trebuie să trimită până pe 27 iunie 2022 un mail la adresa office.ar3g@gmail.com, care să conțină o fotografie, date de contact și informații relevante despre candidat. Evenimentul este finanțat cu ajutorul consiliului local si al primăriei Sadu.

Participanții la școala de vară vor avea posibilitatea de a discuta cu personalități precum: actorii Dan Puric și Ion Haiduc, judecătoarea Dana Gîrbovan, publiciștii Silviu Man (colaborator al R3media) și Lorena Oltean, sociologul Ovidiana Bulumac, meșterul Cristian Oltean sau actrița Alexandra Aga.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate