joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEAu mai rămas TREI zile pentru înscrierile la Școala de vară de...

Au mai rămas TREI zile pentru înscrierile la Școala de vară de sociologie aplicată. Tinerii înscriși se vor putea întâlni cu personalități precum judecătoarea Dana Gîrbovan sau actorii Dan Puric și Ion Haiduc

Asociația Română de Geopolitică, Geoeconomie și Geocultură, alături de Centrul European de Studii în Probleme Etnice al Academiei Române (CESPE), Lumea Nouă și Asociația Culturală Samuil Nicu organizează a XII-a ediție a „Școlii de vară de sociologie aplicată”.

Evenimentul se va desfășura în perioada 23 iulie – 5 august, în localitate Sadu, județul Sibiu. Școala se adresează tinerilor, în special studenților, masteranzi sau doctoranzi in orice domeniu de studiu și de oriunde din țară sau din străinătate; prin excepție se pot înscrie și liceeni din clasele a XI-a și a XII-a.

Cei 20 de participanți vor putea participa la ateliere, cercetare de teren, seri tematice, drumeții, jocuri și proiecții de film.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Taxa de participare este modică, iar organizatorii asigură cazarea, masă, rechizite.

Doritorii trebuie să trimită până pe 27 iunie 2022 un mail la adresa office.ar3g@gmail.com, care să conțină o fotografie, date de contact și informații relevante despre candidat. Evenimentul este finanțat cu ajutorul consiliului local si al primăriei Sadu.

Participanții la școala de vară vor avea posibilitatea de a discuta cu personalități precum: actorii Dan Puric și Ion Haiduc, judecătoarea Dana Gîrbovan, publiciștii Silviu Man (colaborator al R3media) și Lorena Oltean, sociologul Ovidiana Bulumac, meșterul Cristian Oltean sau actrița Alexandra Aga.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE