luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Caravana Medicală AUR își face treaba. Mii de români au...

VIDEO | Caravana Medicală AUR își face treaba. Mii de români au apelat în ultimele zile la serviciile medicale oferite prin intermediul Alianței pentru Unirea Românilor. Cătălin Gheorghe: Cu greu îți oprești lacrimile când auzi și vezi ce simt oamenii aceștia când realizează că în sfârșit a venit cineva să-i întrebe de sănătate

Caravana Medicală pusă la dispoziție de Alianța pentru Unirea Românilor și-a pus serviciile în folosul a mii de români în ultimele zile.

Caravana Medicală a ajuns în județul Bacău, unde va staționa până pe 8 iulie. Spitalul mobil a consultat pacienți din Răcăciuni, Gheorghe Doja și Livezi. În următoarele zile, Caravana AUR va ajunge în comuna Balcani. 

Ulterior, Caravana Medicală AUR va ajunge în județul Neamț, în comuna Crăcoani, după care la Poiana Teiului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu(click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„’Unde ați fost, mamă, până acum?’, întreabă, printre lacrimi, tanti Maria, în fața voluntarilor din caravana medicală a AUR.

Cu greu îți oprești lacrimile când auzi și vezi ce simt oamenii aceștia când realizează, parcă nevenindu-le să creadă, că în sfârșit a venit cineva să-i întrebe de sănătate, nu să le ceară un vot.

De 33 de ani, satul românesc a fost bun doar pentru poze și voturi. Oamenii de la țară, bunicii și străbunicii noștri, au fost disprețuiți, fiind asociați cu celebra formulă: ‘o găleată, un vot’.

Nimeni n-a făcut nimic pentru ei, dimpotrivă: au fost lăsați să moară, să ‘părăsească în mod natural sistemul’, cum zicea un fost premier și actual primar de tristă pomenire.
Acum, venirea Caravanei Medicale AUR i-a adus într-o situație nouă: să stea la rând cu speranță. Dar și cu lacrimi: ‘Dacă apăreați mai devreme, poate nu ne mai plecau copiii’, continuă tanti Măriuța, aproape rugându-se să nu fie doar un vis.

Nu este. Nu e o iluzie. Suntem aici ca să rămânem și să aducem copiii, nepoții și frații acasă. Pentru tanti Maria si toți bunicii și străbunicii noștri. Pentru țara întreagă!“, a scris Cătălin Gheorghe, reprezentant AUR, pe Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Bravo! O idee și un gest care fac diferența dintre nepăsare și milă. Este un act de normalitate, să ne ajutăm între noi. Act care a lipsit în politica românească din ultimii 33 de ani. Sper să nu fie doar o acțiune pur electorală.

  2. Plina tara asta de hateri. Te si minunezi.

    In clipurile facute de AUR se vede atat bucuria celor tratati, dar si bucuria si sinceritatea celor implicati. Fac aceste lucruri din convigere si aceasta le aduce implinire.

    Ei…g4medisti, dw-isti, digi-isti si alte specii nu stiu cum sa scoata neagra treaba asta: ba populista, ba ilegala, ba propagandistica, etc. Ei rateaza fix evidenta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE