luni, octombrie 2, 2023
ȘTIRIVIDEO | AUR a lansat Caravana Medicală: Spitale mobile dotate cu echipament...

VIDEO | AUR a lansat Caravana Medicală: Spitale mobile dotate cu echipament de ultimă oră vor bate țara-n lung și-n lat

Președintele AUR, George Simion, a anunțat lansarea la drum a Caravanei Medicale, trei tiruri transformate în spitale mobile,  care vor bate țara-n lung și-n lat, oferind servicii medicale gratuite.

Conform lui Simion, caravana medicală a AUR are „deja medici interniști, medici de familie, medici oftalmologi” . Acesta a spus că așteaptă ca și cabinetul stomatologic să fie autorizat de autorități pentru a funcționa.

Reamintim că AUR a promis în campania electorală că va construi un spital din banii de subvenție acordați partidelor politice. Cum legislația nu a permis așa ceva, cei de la AUR au achiziționat mașini și echipament medical, transformând proiectul într-un spital mobil.

Primul județ în care vine Spitalul mobil al AUR este Bacău.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

 1. Colegiul Medicilor, această clică de șpăgari la inalt nivel nu vor da autorizație.

  Căci astfel românii vor vedea că pot exista spitale curate, medici respectuoși și servicii de calitate.

  Colegiul Medicilor in fru nte cu șpăgarul șef Daniel Coriu (abonat la comisioane de la industria farmaceutică) se ocupă cu mușamalizarea sistematică a cazurilor de malpraxis și cu lobby jegos pentru produse farmaceutice, mai ales vaccinuri experimentale stricate pe stoc.

  Poporul ii va băga la inchisoare pe acești politruci care au trădat jurământul lui Hippocrate, deși cel mai probabil ii va bate Dumnezeu inainte să apuce justiția să ii prindă

 2. BRAVO!

  cineva o să facă analize și mici diagnoze pe gratis pentru mii și mii de sărmani.

  desigur, o să imi ziceți că vor voturi. Da. Dar inainte să ziceti că bătrânii sunt proști, gandiți-vă la proastele alea de useriste care și-au tatuat pe mână Bonțida Forever ca să intre gratis la Electric Castle.

  Și ganditi-vă la useriștii și presa quality Digi24 care vă recomandă espertologiic să mâncați viermi.

 3. Obiceiuri „comuniste”, d-le Ursan ? Gratuit ? Și cine plătește ?! Privatul care plătește taxe ?!?

  Cât va dura minunea (în fiecare locație!), unde exact se va desfășura (la șosea ?!) ETC. nu vă mai întreb.

  Oameni disperați! Auzi la ei: Democrația nu le-a permis să facă spital din banii de hăhăială democratică! Era prea mare crima!

  • E.T.

   Din păcate nu sunteți informat.

   Toate partidele primesc bani in funcție de procent. PSD cei mai multi, PNL pe locul 2 etc.

   Majoritatea partidelor bagă toți banii in cumpărarea de jurnaliști la kilogram, marketing și online ( mai ales PNL și USR)

   AUR a decis să strângă banii și să facă un spital, dar NU li s-a dat voie pentru că legal cică e contra scopului acestor bani. Așa că AUR face caravana care poate fi omologată la activități sociale etc. Dar și aici e nevoie de autorizația Colegiului Medicilor. Știind că acolo sunt politrucii partidelor, li se va nega. Daniel Coriu e un penelist șpăgar, grețos, baron din ăla, medic la stat care trimite pacienții la clinica lui privată și care ia continuu comisioane de la companiile vaccinale și farma ca să le autorizeze chimicalele. Omul ăla e așa corupt că mă tem că nu il va mai răbda Dumnezeu și pentru cate rele a făcut va plăti amar.

   Oricum AUR face servicii medicale gratuite in loc să dea bani jurnaliștilor. Un lucru bun, ajută oameni săraci cu analize, măcar atât. O să ajute zeci de mii de oameni mergand pe sate unde nu mai există spital și medic. O să decongestioneze măcar un pic spitalele publice. O să ia din clienții clinicilor un pic, deci asta vă deranjează?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate