ACTUALITATEDr. Vasile Astărăstoae se declară solidar cu Dr. Flavia Groșan, dacă aceasta...

Dr. Vasile Astărăstoae se declară solidar cu Dr. Flavia Groșan, dacă aceasta va fi sancționată de Colegiul Medicilor: Mă ofer, pro bono, să fiu expertul Dvs

Cunoscutul medic și profesor universitar ieșean, dr. Vasile Astărăstoae, s-a oferit s-o ajute pe doamna doctor Flavia Groșan, dacă se va ajunge să fie sancționată de Colegiul Medicilor.

„Curaj și încredere. Dacă Colegiul vă sancționează, decizia poate fi contestată în Contenciosul Administrativ. I-am comunicat doamnei doctor Pantis că dacă se ajunge la o astfel de situație mă ofer, pro bono, să fiu expertul Dvs. în probleme de etică medicală. Bineînțeles dacă Dvs. acceptați. Fără falsă modestie, am și expertiza și experiență în acest domeniu”, a scris el, ca reacție la o postare a dr. Groșan.

Reamintim că Flavia Groșan a fost chemată la o Colegiul Medicilor din Bihor, după ce a devenit public că tratează, cu succes, pacienții de covid cu altă schemă decât cea oficială.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Trist,foarte trist ca se intampla asa ceva intr-o tara ravasita si asa de ura si dezbinare,solidaritatea medicilor onesti ar trebui sa fie foarte stransa,vocea lor foarte sonora si hotarata,iar cei care sunt impotriva trebiesc aratati cu degetul,populatia sa-i vada si sa le “multumeasca”cum se cuvine.Cu dezamagire am vazut reactia lui Rafila aseara ,dezamagitore reactie,credeam ca sustine lupta impotriva covit,ca este determinat in combaterea acestei maladi,dar nu este doar imahine si o modalitate se restrangerea libertatilor cetatenesti si se folosc din plin de acest lucru.Teama lor este ca populatia vese ca se poate si marile companii si politicieni nu mai pot face jocuri murdare

  2. EU nu ma vaccinez astept un medicament antivirali care nu i-mi modifica nimic in organism,ar fi pacat sa ma joc cu viata mea .Cred si sper Ca’ se va rezolva Ceva in medicina ramaneasca.Succes doamnei doctor si Domnului doctor Astarastoaie,,,,respectati Juramantul lui Ipocrate asta o forum cu totii.

  3. Treziti-vă români este ora si timpul sa va treziți.Vă ajung 31de ani petrecuti an sclavia politicienilor, corupti si trădători de țară si de neam.Acest medic si a riscat totul pentru adevăr .Sculati voi oropsiți ai vietiti ,voi osanditi la moarte sus.CĂ nui tot una leu sa mori,ori câine anlantuit.Cu stimă si respect celor ce se alătură mie.Distribuiți Acest mesaj tuturor ce sânt si se cred adevărați Români. Politicienii corupti,judecători si procurori corupți ,medici corupți si iată CĂ vine un medic adevărat si cu sacrificiul sau ne da adevărul iar corupții si vânzătorii de țară vor sa o crucifice ca pe Hristos.Hai sa facem ca toți Românii sa facă zid sa apărăm acest medic an fața căruia ami dau jos pălăria.Cu stimă si respect Constantino Grande Spania.Muritor ca si voi dragii mei compatrioți.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...