luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEAUR își va prezenta candidații la europarlamentare pe 22 iulie, la Arenele...

AUR își va prezenta candidații la europarlamentare pe 22 iulie, la Arenele Romane, cu un an înainte de alegeri. Chris Terheș și Gheorghe Piperea, în capul listei

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că formațiunea sa îi va prezenta pe candidații la alegerile europarlamentare cu un an înainte de alegeri. Mai precis, pe 22 iulie, într-un eveniment la Arenele Romane.

În fruntea listei vor fi actualul europarlamentar Chris Terheș și avocatul și profesorul universitar Gheorghe Piperea.

„În lunile Iulie și August, parlamentarii AUR nu vor fi în vacanță. Vom ajunge în 2500 de localități din țară. Am intitulat programul „Vara Românilor”. Vom merge și în mediul rural. Luna aceasta noi încheiem un turneu prin țară în care prezentăm, în reședințele de județ, programul nostru de guvernare. Mergem și în micile orașe, mergem și în comune, mergem la sate, cu mai multe programe, prin care demnitarii AUR îi vor asculta pe români și vor veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă. Totodată, pe 22 iulie, la Arenele Romane, AUR îi va anunța pe cei 50 de candidați pe care îi are la Parlamentul European. Lista AUR va fi deschisă de europarlamentarul Cristian Terheș și de avocatul și profesorul universitar Gheorghe Piperea”, a spus președintele AUR.

Potrivit lui George Simion, AUR încheie această sesiune parlamentară cu 39 de proiecte legislative depuse. Acesta a amintit că, în cadrul ședinței Camerei Deputaților de miercuri 28 iunie, a fost votat proiectul AUR pentru înființarea „Muzeului Golgota Bucovinei”.

„Avem peste 150 de proiecte legislative depuse până acum în această legislatură, iar în sesiunea actuală colegii mei senatori și deputați au răspuns la solicitările a zeci de mii de oameni și au adresat mii de întrebări și interpelări parlamentare pe care le puteți consulta pe site-ul www.partidulaur.ro. Stăm pe parcursul lunilor Iulie și August la dispoziția tuturor românilor în Programul „Vara Românilor” și îi așteptăm pe toți pe 22 iulie să îi cunoască pe candidații AUR la Parlamentul European. Noi îi prezentăm cu un an înainte, nu cum fac de obicei formațiunile politice cu o lună sau două înainte. Așteptăm societatea civilă, presa, toți oamenii interesați”, a completat deputatul.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 9 iunie 2024.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate