luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | AUR a adus în Parlament peste 2 milioane de semnături...

VIDEO | AUR a adus în Parlament peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis: Avem o majoritate ticăloasă în Parlament care refuză să inițieze demersul care i-ar curma mandatul primului turist al țării

Partidul AUR a adus în Parlament mii de cutii care conțin peste 2 milioane de semnături strânse de la cetățeni pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, a spus președintele formațiunii George Simion, într-o conferință de presă.

El i-a acuzat pe cei de la PSD și USR că nu au dorit să inițieze în Parlament demersul de demitere al președintelui Klaus Iohannis.

„Românii s-au trezit și au vorbit și aveți în fața dvs 2 milioane și mai bine de semnături.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Românii nu-l mai vor pe Klaus Iohannis în funcția de președinte. Campania s-a bucurat de o largă susținere în localitățile din țară. Din păcate avem o majoritate ticăloasă în Parlament, care refuză să inițieze demersul care ar curma mandatul lui Klaus Iohannis.

Din păcate, cum nu s-a aplicat referendumul cu 300 de parlamentari, alte exerciții civice, propunerea noastră către grupurile PSD și USR aflate în opoziție, nu s-a bucurat de succes.

Aceste semnături vor fi duse în plenul reunit al celor două camere. Din păcate, nici formațiunea domnului Orban (Forța Dreptei – n.r.) nu a dorit să se alăture acestui demers”, a spus George Simion.

Partidul AUR a început campania de strângere de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2021.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. chiar dl. George a incalcat chestia cu “300”,
    cu “unicameralu” chiar nu a avut de ales:
    e prea crud, n-avea 35 de lumanari pe tort…..
    (probabil nici ca primar de Sibiu nu putea fi demis cu 2 milioane de semnaturi….)

  2. Va venii si plata pentru nemernicii tradatori care sunt uneltele diavolului. Iohanis, Orban, Ciolacu, Catu, Barna, Ciolos, Tataru, Gheoghita……….si restul ca lista e lunga..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate