miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEValidare importantă pentru proiectul AUR: Cel mai important cotidian conservator american scrie...

Validare importantă pentru proiectul AUR: Cel mai important cotidian conservator american scrie că „România conduce Europa în noua eră a conservatorismului”

Publicația americană „Washington Times” dedică un editorial ascensiunii politice a AUR în România, sub titlul „România conduce Europa în noua eră a conservatorismului”, potrivit mihailneamtu.eu.

Mai precis, este vorba despre o relatare de la conferința „Make Europe Great Again” (MEGA), organizată de AUR în weekendul 27-28 aprilie la București, acolo unde Washington Times a avut un trimis special.

Tim Constantine a vorbit cu președintele AUR, George Simion, despre care a spus că „joacă un rol din ce în ce mai important în mișcarea conservatoare din România”.

Jurnalistul american l-a numit pe Simion „lider carismatic”  care încearcă să unească mișcarea conservatoare europeană împotriva „extremei stângi” care controlează Uniunea Europeană.

„L-am întrebat de ce România a devenit un punct central în mișcarea conservatoare. El a răspuns cu bunăvoință: „Suntem noul venit pe scena conservatoare. Vedem cu disperare necesitatea de a unifica mișcarea conservatoare. Să sperăm că aceasta este contribuția noastră la mișcarea conservatoare, să ne unim.”

Apoi a început cu adevărat să bată pasul pe loc: „Noi avem mandatele în Parlament. Avem voința poporului. Vom câștiga alegerile din România. Vom câștiga alegerile în Polonia, în Ungaria, în Slovacia. Vom câștiga în Italia. Vom câștiga în Franța”.”, scrie editorialistul.

În încheiere, îl include pe Simion alături de Ronald Reagan sau Margaret Thatcher, în rândul celor mai importanți lideri conservatori.

„De pe vremea marii prietene și aliate a lui Reagan, Margaret Thatcher, liderii cei mai vizibili din Europa nu au mai fost conservatori de încredere. Dacă George Simion din România își urmează calea, acele zile se vor întoarce din nou în curând”, a concluzionat americanul.

Washington Times – pol conservator american

În paginile publicației scrie Charles Hurt, unul dintre cei importanți comentatori politici americani, iar în trecut, printre semnături s-au aflat Ben Carson (fost membru al Guvernului Trump), senatorul Rand Paul sau Thomas Sowell.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. astia nu au sustinatori nici un sfert din cat spun sondajele, iar acum 4 au au luat inexplicabil 10% la alegeri in contextul in care nu auzise nimeni de ei.. Sunt interese la nivel inalt ca partide de extrema dreapta sa fie umflate cu pompa peste tot in UE.

  2. George Simion, și AUR este unic în Europa și în lume .Este nevoie de un astfel de lider .
    Forța conservatorilor își va spune cuvântul peste tot în lume!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE