vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEConferință conservatoare la București: Make Europe Great Again

Conferință conservatoare la București: Make Europe Great Again

Institutul Conservator „Mihai Eminescu” organizează,  în perioada 27-28 aprilie la București, conferința Make Europe Great Again (Mega) 2024, anunță siteul mihailneamtu.eu.

„Această conferință internațională are loc într-un moment în care Europa și întreaga lume se confruntă cu o alegere crucială, de care va depinde viitorul nostru și al copiilor noștri. Pe de o parte se află stânga globalistă, hotărâtă să desfigureze societatea și să corupă mințile și sufletele oamenilor, iar pe de altă parte ne aflăm noi, conservatorii și patrioții, singura garanție împotriva acestei nebunii fără precedent. În acest context, trebuie să rămânem fermi și să le arătăm neomarxiștilor și tuturor celorlalți globaliști că omenirea nu se va pleca în fața minciunii, a decadenței morale și a totalitarismului soft”, se precizează pe siteul oficial.

Printre vorbitori se găsesc faimosul medic dr. Robert Malone, europarlamentarul francez Nicolas Bay, europarlamentarul olandez Rob Roos, fostul ministru polonez al apărării Ryszard Czarnecki, jurnalistul american Jack Posobiec și mulți alții.

Moderatorul conferinței va fi Mihail Neamțu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. cand aud de “europa”
    imi vine sa trag cu pushca!

    -de fapt satanele au speriat nitzel vitele prin incidentele misterioase ale anilor trecuti
    cat sa inteleaga vitele ca trebuie sa se adune,
    cat sa fie MANATE MAI USOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE