ACTUALITATEDeși este o susținătoare fanatică a avorturilor, Nancy Pelosi a primit împărtășania...

Deși este o susținătoare fanatică a avorturilor, Nancy Pelosi a primit împărtășania catolică la o slujbă oficiată în prezența Papei Francisc

Nancy Pelosi, unul dintre liderii Partidului Democrat și Speaker al Camerei Reprezentanților din SUA, a primi împărtășania catolică în cadrul unei slujbe oficiate la Vatican, în prezența Papei Francisc.

Nu este clar dacă preotul care a împărtășit-o știa cine este, dar decizia este surprinzătoare.

Pelosi a fost oprită de la împărtășanie în eparhia sa din San Francisco, din cauza susținerii agresive a avortului, pe care Biserica Romano-Catolică îl consideră crimă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Liderul democrat este într-o vizită privată la Roma. Susținerea ei pentru avort s-a materializat prin primirea celei mai înalte distincții a Planned Parenthood, cea mai mare rețea de avorturi din lume.

 

În vârstă de 82 de ani, ea i-a numit atunci pe susținătorii vieții din pântece drept „proști”, „închiși la minte” sau „neglijenți”. Printre aceștia trebuie să fie și Papa Francisc, care a condamnat de mai multe ori avortul.

El a spus într-un interviu că există țări unde părinții sunt pedepsiți pentru că-și pălmuiesc copiii, dar permit „uciderea lor înainte de a se naște”. Altădată, Pontiful a spus că „Avortul este mai mult decât o problemă, este o omucidere. Cine face un avort, ucide”.

 

După decizia Curții Supreme a SUA privind avorturile, Pelosi a declarat că este rezultatul eforturilor „întunecate,extreme”, ale republicanilor.

Biserica Romano-Catolică din SUA a salutat decizia judecătorilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate