ACTUALITATEDecizie EPOCALĂ în SUA: Curtea Supremă a revocat decizia care permitea avortul...

Decizie EPOCALĂ în SUA: Curtea Supremă a revocat decizia care permitea avortul la nivel federal. Hotârârile privind avortul vor fi luate de fiecare stat în parte

Curtea Supremă de Justiție a SUA a răsturnat hotărârea pronunțată în cazul „Roe vs Wade” în 1973, ceea ce înseamnă că decizia privind avorturile va fi luată de fiecare stat în parte, informează Breitbart.

Decizia epocală a Curții Supreme vine în contextul unui alt caz privitor la avort, „Dobbs v. Jackson Women’s Health Organization”.

Un draft al deciziei a fost scurs în presă, în Mai, prima „scăpare” din istoria de 233 de ani a Curții. Rezultatul a fost creșterea presiunilor asupra judecătorilor, culminând cu o tentativă de asasinare a lui Brett Kavanaugh, unul dintre judecători.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Decizia precizează că în Constituția americană nu există un așa-zis „drept la avort”, invocat de judecătorii de-acum 50 de ani în cazul „Roe vs Wade”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Citiți tot citatul.La sfârșit spune că este sigur pentru toți.MAI PUȚIN PENTRU COPII.L-am primit azi dimineață pe telefon cu mențiunea Prager U și l-am ascultat în mașină. Și stilul clipului este 100% al lor. Ironic spre sarcasm.Traducerea îmi aparține iar citatul l-am reconstituit/rezumat din memorie. Dacă dau de el, va trimit linkul.

  2. Spunea un pretins învățător de la Prager U, într-un clip, copiilor”Avortul este o activitae umană universală sigură.Ea este întreprinsă de milioane de oameni anual.Este o activitate bine pusă la punct și sigură pentru toți cei implicați.Mai puțin pentru copii”.Să-ți ucizi copilul pentru o oră de plăcere neghioabă, o masturbare în doi,..Tu, mascul plin de figuri, bagi scorul iar ea, ori vreo fraieră impresionată ori o toantă standard cu o zona redusă de percepție a realității, bagă, la sugestia ta, o pruncucidere și o ia fiecare de la capăt cu alții /altele,pentru că “așa se face” .Asta este definiția pură a idioțeniei. Teritoriul lui Millgram în real. Avortul este tragic, chiar dacă nu vrei să știi asta și te ascunzi după alții care mimează bravada prostului. Avortul este crimă. Punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate