OPINIIO insultă la adresa poporului român

O insultă la adresa poporului român

Pe unde-au călcat pașii unui sfânt și opincile unor eroi, nu pot trece niște fătălăi!

Iscălirea de către Primăria Generală, condusă de un primar independento-pluserist-liberal, a desfășurării paradei lgbtiq taman pe Calea Victoriei este o insultă la adresa poporului român. Practic, suntem înjurați în propria bătătură.

Este făcută special acum, aici, în Post.

Așa cum a fost tentativa de scoatere a tricolorului și punerea genului de pe cărțile cu cip, așa cum a fost asasinarea lui Ceaușescu în ziua de Crăciun, totul este ritualic. Se încearcă trecerea unor linii roșii, depășirea unor bariere, forțarea răbdării noastre.

Bucureștiul este orașul ciobanului Bucur.

Ei au acaparat și curcubeul, în virtutea unei pretinse „normalități” și ,„diversități”.

Poporul român îngăduie multe, dar până la un punct. Nu ne mai călcați pe bătături!

Din „Istoria Bucureștilor” de Constantin Giurescu am aflat că cea mai veche uliță se numea Podul Mogoșoaiei. Era ,,pod”, pentru că era podit cu lemn, iar la Palatul Suțu, Muzeul Bucureștilor, puteți încă vedea o asemenea veche podină.

Era al Mogoșoaiei, pentru că era calea pe care mergea Sfântul Voievod Martir Constantin Brâncoveanu, domnul Țării Românești, către reședința de vară de la Mogoșoaia.

Calea Victoriei s-a numit așa după Războiul de Independență (1877-1878), pentru că pe aici a defilat ce a mai rămas din Oștirea Română victorioasă, după întoarcerea de la Plevna, Grivița, Smârdan, Opanez…

După ce că au făcut parada acestor devianți musai în Postul Adormirii Maicii Domnului, a admite ,,defilarea” lor aici este un sacrilegiu.

Pe unde au călcat pașii unui martir al credinței strămoșești și opincile unor eroi nu pot trece niște neisprăviți!

În vreme ce minele ni se închid, prețurile cresc, pădurile se taie, țăranul dispare, pământul mănos al țării e dat străinilor pe nimic, țara toată e vândută și lăsată în voia sorții, acești trădători, conduși de păpușarii mafioți din afară ne țin ocupați cu pseudoprobleme.

Chem orice fiu al patriei, de bună credință, orice patriot și orice om în pieptul căruia mai bate o inimă de român, să ia atitudine de bărbat.

În patria mea, cu sabia mea!

Cu Dumnezeu vom fi de-a pururi biruitori!

Colonel Florin Șinca

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Nu inteleg cum s-a aprobat acest mars pe Calea Victoriei, in conditiile in care fix la aceleasi ore, toate bisericile aflate pe Calea Victoriei fac slujbe (inclusiv la exterior – Prohodul Maicii Domnului) pentru marea sarbatoare a Adormirii Maicii Domnului. Chiar nimeni nu sesizeaza autoritatile ca traseul si orele nu sunt deloc potrivite deoarece interfereaza cu o sarbatoare crestina??????

  2. Fac pariu pe orice ca nimeni nu-i va împiedica pe acești derbedei, pe acești dezaxați să-și pună în aplicare planul diabolic. Dacă ar mai exista oameni sănătoși la cap în Bucureștiul ăla, ar trebui să se înarmeze cu ouă, cît mai stricate, dacă se poate, cu roșii și cu alte împuțiciuni și să arunce în ei cu toată forța. Vor dezmăț, dezmăț să fie. Pe ăștia dacă nu-i ia nimeni la bătaie, nu se potolesc. România e pe cale să se autodistrugă din cauza nepăsării majorității. De aceea o minoritate dementă își permite să facă ce vrea, pentru că sînt lăsați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...