ACTUALITATEUn tânăr tătic are nevoie de ajutor pentru a trăi: Un share,...

Un tânăr tătic are nevoie de ajutor pentru a trăi: Un share, cu o donație, orice!

Alexandru Zaharescu este un tânăr cap de familie, proaspăt căsătorit și cu tot viitorul în față. Din păcate, la finalul anului trecut, Alexandru a început să se simtă rău, să nu mai poată mânca și bea nimic. În urma vizitei la medic a aflat că are cancer la stomac, iar boala este într-un stadiu avansat.

Ședințele de chimioterapie făcute în țară nu au dat roade, motiv pentru care soția lui a luat legătura cu o clinică din Turcia, unde lucrurile au intrat pe un făgaș pozitiv. Dar din cauza costurilor ridicate, viața lui Alexandru e pusă din nou în pericol.

„Nu mai avem resurse, nu mai știm de unde să obținem banii necesari. Vă rog să ne ajutați cu un share, cu o donație, orice! Am fost întrebată deseori de ce nu ne întoarcem în România… Pentru că la noi nu există imunoterapie pentru boala lui Alex, tratament care l-a ajutat să înregistreze progrese”, ne-a povestit Silvia Zaharescu.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

E vorba de peste 20.000 de euro, de care Alexandru are nevoie pentru a supraviețui. De unde să obțină atâția bani un șofer și o mamă aflată în concediu de creștere a copilului, ambii cu salariul minim pe economie? O astfel de situație ar dărâma și o familie înstărită, darămite una aflată la început de drum!

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Acești tineri au nevoie disperată de solidaritatea noastră. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate salva viața lui Alexandru!

Dacă era vorba să facă doar chimioterapie, da, eram deja acasă, nu mai stăteam printre străini, dar imunoterapia este singura lui șansă!”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, soția lui Alex, căreia i se va încheia curând concediul maternal și va trebui să se întoarcă la serviciu, lăsându-și singur soțul bolnav.

Istoria Asociației „Salvează o inimă” este aici.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele copilului – ALEXANDRU ZAHARESCU

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...